Η νέα συνδρομητική υπηρεσία HBO Max αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 20 Μαΐου του 2020, και το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για να κάνει τον απαραίτητο ντόρο για το περιεχόμενο της.

Το πρώτο πράγμα που δείχνει το trailer είναι βεβαίως η τηλεοπτική σειρά Friends καθώς το γνωστό κανάλι «κέρδισε» τον πλειοδοτικό πόλεμο για τα δικαιώματα streaming της σειράς, με τους έξι ηθοποιούς να συμμετέχουν σε μία έκτακτη παρουσίαση/ reunion για το λανσάρισμα της υπηρεσίας που θα αποφέρει $3 με $4 εκατομμύρια στον καθένα τους.

Η υπηρεσία HBO Max όμως θα δεν έχει μόνο την τηλεοπτική σειρά Friends, με το lineup να αποτελείται επίσης από τα τηλεοπτικά σόου Τhe Big Bang Theory, South Park, The Fresh Prince of Bel-Air, Game of Thrones, Euphoria, Watchmen και τις ταινίες Wonder Woman, Joker, The Lego Movie, The Matrix, The Wizard of Oz μεταξύ άλλων. Στο trailer πάντως δεν βλέπουμε κάτι από το πρωτότυπο περιεχόμενο που ετοιμάζεται ειδικά για την υπηρεσία, όπως τη νέα σειρά Green Lantern, ένα αστυνομικό δράμα που βασίζεται στο βιβλίο Tokyo Vice ή το reboot του Gossip Girl.  

Όπως αναφέραμε, η συνδρομητική υπηρεσία HBO Max θα λανσαριστεί στις 20 Μαΐου του 2020 έναντι $14,99 τον μήνα (όσοι πληρώνουν για το HBO Now θα μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο του HBO Max δωρεάν ενώ μία έκδοση που θα υποστηρίζει διαφημίσεις αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή του χρόνου).

Το τοπίο των συνδρομητικών υπηρεσιών streaming γίνεται όλο και πιο… πολύπλοκο, με τα Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ ή και Peacock να θέλουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας. Να θυμίσουμε ότι το δίκτυο HBO έγινε πρόσφατα διαθέσιμο αποκλειστικά στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV.

BGR