Για ακόμη μία φορά ο 78χρονος Βρετανός ηθοποιός Sir Patrick Stewart θα ενσαρκώσει τον Jean-Luc Picard του Star Trek.

Ο Jean-Luc Picard θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη και στη νέα σειρά του CBS All Access, τη συνδρομητική υπηρεσία του γνωστού Αμερικάνικου δικτύου, που θα βασίζεται στο σύμπαν του Star Trek.

Η νέα σειρά δεν πρόκειται να αποτελέσει τη συνέχεια της σειράς Star Trek: The Next Generation που παιζόταν από το 1987 μέχρι το 1994, αλλά θα αποτελεί μία ολοκαίνουρια σειρά που θα εξερευνά άγνωστες πτυχές της ζωής Jean-Luc Pickard (να θυμίσουμε ότι μετά την σειρά, ο Patrick Stewart ενσάρκωσε για ακόμη μία φορά των Jean-Luc Picard στη ταινία Star Trek: Nemesis το 2002).  

Την ανακοίνωσε την έκανε ο ίδιος ο Sir Patrick Stewart με ανάρτηση του μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα είπε: "Θα είμαι πάντα περήφανος που ήμουν μέρος της ιστορίας του Star Trek: The Next Generation αλλά όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας την Άνοιξη του 2002, ένιωσα ότι πράγματι ο χρόνος μου στο Star Trek είχε κάνει τον κύκλο του" γράφει ο Patrick Stewart. "Επομένως αποτελεί απροσδόκητη αλλά ευχάριστη έκπληξη που αισθάνομαι τόσο ενθουσιασμένος και αναζωογονημένος που θα επιστρέψω στον (ρόλου του) Jean-Luc Picard και θα εξερευνήσω νέες εσωτερικές πτυχές του. Να εξερευνήσω τη νέα του ζωή, όταν νόμιζα ότι η ζωή αυτή είχε φτάσει στο τέλος της".

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, άκουγα ιστορίες σχετικά με το πως το The Next Generation βοηθούσε τον κόσμο μέσα από δύσκολες περιόδους της ζωής του ή πως ο Jean-Luc αποτέλεσε έμπνευση για να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να επιδιώξουν την επιστήμη, την αναζήτηση και την ηγεσία. Αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτόν για τον ίδιο λόγο – να εξερευνήσω και να ζήσω τι ανακουφιστικό και αναμορφωτικό φως θα μπορούσε να ρίξει στις σημερινές συχνά σκοτεινές εποχές που ζούμε. Ανυπομονώ να δουλέψω με την καταπληκτική δημιουργική μας ομάδα, καθώς θα προσπαθούμε να φέρουμε μια φρέσκια, αναπάντεχη και αρμόζουσα ιστορία για μία ακόμη φορά” δήλωσε ο Sir Patrick Stewart.

1.png.bc18a8961e2742a7454a89fcdb6007c1.png

Τον Ιούνιο, το CBS υπέγραψε πενταετή συμφωνία με τον Alex Kurtzman του Star Trek: Discovery, ώστε να επιβλέπει όλες τις προσπάθειες του δικτύου με το γνωστό franchise.

Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει διάφορα εγχειρήματα και πρότζεκτ που βρίσκονται σε ανάπτυξη, μεταξύ των οποίων μία σειρά Starfleet Academy, μία σειρά που θα βασίζεται στο Wrath of Khan, μίας μίνι σειράς καθώς και μίας σειράς με κινούμενα σχέδια. Ο Alex Kurtzman βεβαίως θα είναι και επικεφαλής της νέας σειράς με τον Sir Patrick Stewart, και θα συνεργαστεί με τον executive producer του Star Trek: Discovery, James Duff καθώς και με τους Akiva Goldsman καθώς και με τους Michael Chabon και Kirsten Beyer, στην παραγωγή και στο σενάριο αντίστοιχα.

The Verge

  • Like 6