Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες για την τηλεοπτική σειρά Halo που ετοιμάζει.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η γνωστή από τη σειρά Californication ηθοποιός Natasha McElhone θα ενσαρκώσει τόσο την Dr. Catherine Halsey (την δημιουργό των υπερστρατιωτών Spartan όπως είναι ο Master Chief) όσο και την τεχνητή νοημοσύνη Cortana.

2000x1333_mdg3jr.jpg.e97fd91368ed36e6369f58112f77aa93.jpg

Natasha McElhone

Στη σειρά επίσης, που βασίζεται στο sci-fi έπος του ομώνυμου gaming franchise πρωταγωνιστήσουν ο Bokeem Woodbine από τη σειρά Fargo ως Soren-066, έναν πρώην στρατιωτικό που θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Master Chief. Η Shabana Azmi θα αναλάβει τον ρόλο της Ναυάρχου Margaret Parangosky, που είναι επικεφαλής του «Office of Naval Intelligence» και κάποιους από τους Spartans θα παίξουν οι Bentley Kalu από το Avenger’s: Age of Ultron, Natasha Culzac από το The Witcher και Kate Kennedy από το Catastrophe.   

bokeemwoodbine.jpg.09ab170c7a129888952c5f2dde0d26b8.jpg

Bokeem Woodbine

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος της χρονιάς, και η σειρά έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις τηλεοπτικές οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Halo που βασίζεται στο σύμπαν που δημιούργησε η Bungie και επέκτειναν οι Ensemble Studios, 343 Industries και Creative Assembly μαζί βεβαίως με την Xbox Game Studios (Microsoft) φυσικά για την πλατφόρμα του Xbox και των Windows.

Engadget