Με τη Sony να βρίσκεται συνεχώς σε αδιέξοδα αναφορικά με την ταινία Uncharted, τελικά θα δούμε ένα άλλο αποκλειστικό της παιχνίδι να μεταφέρεται νωρίτερα στον κόσμο του Hollywood, έστω και στη μικρή οθόνη.

Υπήρχαν αρκετές φήμες τον τελευταίο καιρό για μία ταινία που θα ακολουθούσε την ιστορία των Joel & Ellie από το The Last of Us, σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο παρόμοιο με αυτόν που έχουμε δει στο παιχνίδι της Naughty Dog. Ενδιαφέρον μάλιστα για την ταινία είχε δείξει και η Maisie Williams από το Game of Thrones.

Τελικά, το project αν και θα γίνει πραγματικότητα, αυτό θα συμβεί στη μορφή τηλεοπτικής σειράς, μία συμφωνία που ανακοινώθηκε μεταξύ των Sony & HBO.

Όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, την τηλεοπτική σειρά The Last of Us θα επιμεληθεί τόσο ο αντιπρόεδρος της Naughty Dog Neil Druckmann, ο οποίος μάλιστα είναι ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του παιχνιδιού, αλλά και ο Craig Mazin, ο δημιουργός του πρόσφατου Chernobyl που κέρδισε τις εντυπώσεις παγκοσμίως αλλά και 2 Χρυσές Σφαίρες.

Ο Druckmann θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς ενώ θα βοηθήσει τον Mazin και στο σενάριο με τη Sony Television να αναλαμβάνει τα έξοδα της παραγωγής. Μάλιστα, το The Last of Us θα είναι το πρώτο αποκλειστικό παιχνίδι της Sony που θα κυκλοφορήσει υπό τη μορφή τηλεοπτικής σειράς.

Gizmodo

  • Like 1