Σημαντικό ρόλο για αυτή την επιτυχία έπαιξε η κυκλοφορία του Wonder Woman 1984 στην υπηρεσία.

Όπως ανακοίνωσε η AT&T στα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα, η συνδρομητική υπηρεσία HBO Max διαθέτει σχεδόν 40 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ όπου και αποτελεί τη μόνη χώρα στην οποία έχει παρουσία μέχρι στιγμής. Σε συνδυασμό με τους απλούς HBO συνδρομητές, η πλατφόρμα κατάφερε και ξεπέρασε τους 41 εκατομμύρια συνδρομητές κάτι που η εταιρεία υπολόγιζε να γίνει σε βάθος δύο χρόνων. Παγκοσμίως, το HBO υπολογίζεται να έχει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Βέβαια υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να αναφερθούν. Αρχικά, η AT&T έχει διαφορετικές μετρήσεις για όλες τις υπηρεσίες που υπάγονται κάτω από το brand του HBO. Ο αριθμός συνολικών συνδρομητών δεν περιλαμβάνει μόνο το κοινό που πληρώνει ανεξάρτητη συνδρομή αλλά κι αυτούς που έχουν πρόσβαση στο HBO Max μέσω προγράμματος καλωδιακής τηλεόρασης ή μέσω ειδικής προώθησης του τηλεφωνικού δικτύου της AT&T, ανεξαρτήτως αν έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή της.

Αλλά από τους 37.7 εκ. συνδρομητές των ΗΠΑ (με το υπολειπόμενο μικρό μερίδιο αγοράς να αποτελείται από άλλες μεθόδους εγγραφής), περίπου τα 17.2 εκ. υπολογίζονται να είναι ενεργοί - που για την AT&T ενεργός σημαίνει πως κατέβασε την εφαρμογή και έκανε εγγραφή ή αναβάθμισε τη συνδρομή του (ή απλά κατοχύρωσε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο). Παρόλα αυτά, ο αριθμός αυτός δεν παύει να δείχνει τη μεγάλη διάδοση της υπηρεσίας ειδικά σε σχέση με τον Σεπτέμβριο όπου το HBO Max είχε 28.7 εκ. συνδρομητές, από τους οποίους μόλις οι 8.6 είχαν ενεργό λογαριασμό. 

Σε σύγκριση βέβαια με άλλες υπηρεσίες, το HBO Max υπολείπεται σημαντικά αφού το Disney Plus πρόσφατα ξεπέρασε τους 86 εκ. συνδρομητές σε λιγότερο από έναν χρόνο ενώ το Netflix ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Μέσα στη χρονιά το HBO Max αναμένεται να κάνει και το ευρωπαικό του ντεμπούτο, χωρίς για την ώρα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

H AT&T πρόσθεσε πως η ανάπτυξη αυτή οφείλεται στις προβολές ταινιών της Warner Bros ταυτόχρονα με το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο, ίσως το πιο δυνατό χαρτί της υπηρεσίας για το 2021. "Η προβολή του Wonder Woman 1984 βοήθησε να αυξηθούν οι συνδρομητές μας του HBO Max, ξεπερνώντας τα 41 εκ. δύο χρόνια πιο νωρίς απ' ότι υπολογίζαμε", δήλωσε ο CEO της AT&T, John Stankey. Η συνέχεια του Wonder Woman αποτέλεσε την πρώτη προγραμματισμένη κυκλοφορία της συμφωνίας αυτής παρόλο που αρχικά προοριζόταν για προβολή μόνο σε κινηματογράφους, κάτι που άλλαξε λόγω της πανδημίας. Σκηνοθέτες και εταιρείες παραγωγής ταινιών όπως η Warner Bros, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους σε μια τέτοια απόφαση, μιας και Dune και Tenet αναμένονται να προβληθούν μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών.

Προφανώς η AT&T που κατέχει τη WarnerMedia και επιβλέπει τις HBO και Warner Bros, υποστηρίζει πως η κίνηση αυτή έχει αποδώσει σημαντικά κέρδη για την ώρα. Τέλος, άγνωστη παραμένει η επιρροή που μπορεί να έχει αυτή η επένδυση στο streaming για την Warner Bros - ειδικά στις σχέσεις με σκηνοθέτες όπως Denis Villeneuve και Christopher Nolan, όπως και το αν θα συνεχιστεί η αύξηση χρηστών που έγινε με το Wonder Woman 1984.