Η streaming υπηρεσία της ΑΤ&Τ WarnerMedia αποκτά επίσημη ονομασία η οποία δεν είναι άλλη από "HBO Max".

Χωρίς έκπληξη, η απάντηση της Warner στο Netflix, το Prime Video, το Disney+ και το Apple TV+ θα στηρίζεται σε υλικό που προέρχεται από το HBO αλλά και από άλλα δίκτυα όπου έχουν βρει στέγη τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της εταιρείας. Όπως ήταν ήδη γνωστό, το HBO Max θα είναι ο μοναδικός τρόπος να δει κάποιος όλα τα επεισόδια των Friends, με το Netflix να χάνει τα σχετικά δικαιώματα στα τέλη της χρονιάς. Παρόμοιες αποκλειστικότητες περιλαμβάνουν το Fresh Prince of Bel-Air καθώς και το Pretty Little Liars.

Επιπλέον θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσία μερικών τηλεοπτικών σειρών από το CW όπως την Batwoman αλλά και το spin-off του Riverdale με την ονομασία Kathy Keene. Στον τομέα των ταινιών, το HBO Max προγραμματίζει αποκλειστικές ταινίες με τον Greb Berlanti και την Reese Witherspoon (τουλάχιστον δύο ρομαντικές κωμωδίες). 

Το λανσάρισμα του HBO Max πάντως αργεί αρκετά αφού αυτό έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020 με «10 χιλιάδες ώρες πρόγραμμα». Σε αυτό θα περιλαμβάνεται το Dune: The Sisterhood του Denis Villeneuve, την τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων Love Life με την Anna Kendrick καθώς και το prequel κινουμένων σχεδιών με τα Gremlins. Εκτός των Η.Π.Α, δεν γνωρίζουμε σε ποιες ακόμα χώρες θα κάνει την εμφάνισή του από την αρχή το HBO Max αλλά ούτε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Warner.

ΑΤ&Τ