Σας άρεσε η επική διάσταση του παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας Mass Effect αλλά θέλατε περισσότερες μάχες σώμα με σώμα και περισσότερη δράση; Τότε ενδεχομένως το Technomancer να είναι αυτό που αναζητούσατε.

Αν και η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Spiders όπως ήταν φυσικό δεν έκανε λόγο για τις ομοιότητες του Technomancer με το Mass Effect, υπάρχουν αρκετές: είναι ένα Sci-Fi action RPG με ισχυρό σύστημα leveling, με πλοκή που αλλάζει ανάλογα τις επιλογές των χρηστών, και με δυνατότητα να δημιουργείς φιλίες – και να προσεγγίζεις ρομαντικά - τους teammates σου κ.ά.

 

Σε αντίθεση πάντως με το έπος της Bioware, η Γη δεν αποτελεί μέρος της εξίσωσης στο Technomancer. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρο σε έναν εποικισμένο -μετά την γαιοπλασία του- πλανήτη Άρη, που βρίσκεται αποκομμένος από την ανθρωπότητα τα τελευταία 120 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί ένας κόσμος που έχει την δική του κουλτούρα και τις δικές του συγκρούσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, υπάρχουν διαθέσιμοι πέντε διαφορετικοί τρόποι για να ολοκληρωθεί κάθε αποστολή, ενώ κάθε απόφαση του gamer έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατάληξη του παιχνιδιού. Το Technomancer θα κυκλοφορήσει την νέα χρονιά για PC, PS4 και Xbox One.

 

 

Link.png Site: Engadget