Με δωρεάν multiplayer, Battle Pass, συγχρονισμό προόδου μεταξύ συστημάτων διαφορετικών γενιών και Zombies το νέο παιχνίδι της σειράς.

Όπως είχε προαναγγείλει, η Activision ανακοίνωσε το Call of Duty: Black Ops Cold War. Ο τίτλος που αναπτύσσεται από Treyarch και Raven Software, αποτελεί sequel του πρώτου Black Ops, με τα γεγονότα του single player μέρους του, να εξελίσσονται στο 1981 και να περιστρέφονται γύρω από μία ιστορία συνομωσιών, δόλου και εξαπάτησης, όπως αναφέρει η Activision. Ο παίκτης μάλιστα θα συναντήσει ιστορικές προσωπικότητες ενώ θα επισκεφθεί πλήθος περιοχών ανά τον κόσμο (Μόσχα, Ανατολικό Βερολίνο, Τουρκία, Βιετνάμ κ.α.) βαδίζοντας στα χνάρια του θρυλικού Σοβιετικού κατασκόπου Perseus.

Το παιχνίδι θα προσφέρει δωρεάν multiplayer και επιπρόσθετο περιεχόμενο (χάρτες, νέα mode κ.α.), θα έρχεται με το δικό του Zombies και event σχεδιασμένα για την κοινότητά του, ενώ θα ενσωματώνει και σύστημα Battle Pass -με σεζόν ορισμένης διάρκειας, αποστολές και ανταμοιβές. Μάλιστα, ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του αντικείμενα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο στο Black Ops Cold War, όσο και στο Warzone ενώ τα δύο παιχνίδια θα μοιράζονται και στοιχεία που έχουν να κάνουν με την πρόοδο στο καθένα εξ αυτών.

BO-Cold-War-Reveal-PreOrder-Helicopter.jpg.772f89ae148110fa855d55037bf88adf.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι όσοι θέλουν να ξεκινήσουν να παίζουν στην τρέχουσα γενιά και να μεταπηδήσουν στη συνέχεια στην επόμενη, θα πρέπει να προτιμήσουν αναγκαστικά την Cross-Gen Bundle ψηφιακή έκδοση του τίτλου στα 74,99 ευρώ αφού η φθηνότερη απλή (69,99 ευρώ) δεν προσφέρει δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης. Πέραν των δύο προαναφερθεισών ψηφιακών εκδόσεων, διατίθεται και η Ultimate στα 99,99 ευρώ. Σημειώστε πως το ίδιο θα ισχύει και στις φυσικές εκδόσεις με αυτή για τα PS5/Xbox Series X να είναι ακριβότερη εκείνης για τα PS4/Xbox One.

Οι ημερομηνίες της open beta του Call of Duty: Black Ops Cold War θα ανακοινωθούν σύντομα με το παιχνίδι να κυκλοφορεί σε Xbox One, PS4 και PC στις 13 Νοεμβρίου (αργότερα μέσα στη χρονιά σε PS5 και Xbox Series X).

  • Thanks 2