Η Activision αποκάλυψε πρόσφατα μία ιδιαίτερη συλλεκτική έκδοση για το νέο παιχνίδι «Call of Duty» που στην συσκευασία της συμπεριλαμβάνει ένα ζευγάρι κιάλια νυχτερινής όρασης, που είναι πλήρως λειτουργικά, και που από άποψη σχεδιασμού φαίνεται να προέρχονται από το ίδιο το… παιχνίδι.

Η συλλεκτική έκδοση ονομάζεται Call of Duty: Modern Warfare: Dark Edition και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες μαζί με αρκετά φυσικά αντικείμενα αλλά και διάφορα ψηφιακά, συμπεριλαμβανομένων και «operator packs». Οι gamers που θα αγοράσουν τη συλλεκτική έκδοση της Activision θα αποκτήσουν τα Operator Packs «All Ghillied Up», «Crew Expendable» και «War Pig», μία Call of Duty Endowment (CODE) Animated Calling Card καθώς και ένα «custom» in-game στρατιωτικού τύπου μαχαίρι (Tactical Knife). Όλα τα παραπάνω είναι τα ψηφιακά «καλούδια» που αποκτάει ο χρήστης που θα επενδύσει στην συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού.

Μαζί όμως με τα παραπάνω, θα αποκτήσει ένα ζευγάρι, πλήρως λειτουργικά κιάλια νυχτερινής όρασης, μία βάση για τα κιάλια, μία μεταλλική θήκη (Steelbook) και βεβαίως ένα φυσικό αντίτυπο του παιχνιδιού Call of Duty: Modern Warfare.  

call_of_duty_dark_edition_2.jpg.58f465172484bc39f9984de340c0bc0d.jpg

Όσον αφορά στα κιάλια, επιτρέπουν στον χρήστη να τα χρησιμοποιήσει τόσο σε συνθήκες με ηλιοφάνεια όσο και τη νύχτα και στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνεται η λειτουργία long-range IR που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου, επιτρέποντας στον χρήστη να δει αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 20 μέτρων ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Φυσικά, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ρυθμιστικά για να «ταιριάξουν» σε κάθε χρήστη (π.χ απόσταση μεταξύ οφθαλμών κ.ά). Για την ώρα η έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω των καταστημάτων GameStop. Η Activision λέει πως το bundle είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες με τιμή $199,99.

call_of_duty_dark_edition_1.jpg.61139b1e09df93e2dfa3127f3044516e.jpg

SlashGear

  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1