Ένα μήνα μετά το επίσημο λανσάρισμα του, το Call of Duty: Warzone της Activision έχει φτάσει τους 50 εκατομμύρια παίκτες.

Το free-to-play battle royal add-on του Call of Duty: Modern Warfare λανσαρίστηκε την κατάλληλη εποχή για να κάνει παρέα σε εκατομμύρια ανθρώπους που αυτοπεριορίζονται ή υπακούν στις υποδείξεις των κυβερνήσεων για να διατηρήσουν κοινωνικές αποστάσεις με στόχο να εμποδιστεί η γρήγορη εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Το νέο παιχνίδι της Activision φαίνεται να έχει παρόμοια «επίδοση» με το Apex Legends, που επίσης είχε φτάσει τους 50 εκατομμύρια παίκτες μέσα στον πρώτο μήνα. Αυτό ωστόσο που μετράει, είναι να καταφέρει το παιχνίδι να διατηρήσει ή και να αυξήσει βεβαίως τον μεγάλο αυτό αριθμό gamers και σε αυτό φαίνεται πως θα βοηθήσει αρκετά η δυνατότητα για cross-platform gaming μεταξύ PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις ημέρες από το λανσάρισμα του, για να φτάσει το Call of Duty: Warzone τους πρώτους 15 εκατομμύρια παίκτες, δέκα ημέρες για να φτάσει τους 30 εκατομμύρια παίκτες.    

Engadget

  • Like 3