Μία από τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν από την τελευταία BlizzCon, το ετήσιο συνέδριο της Blizzard Entertainment, είναι η έλευση του Diablo στα smartphones και συγκεκριμένα στο Android και το iOS.

Το Diablo: Immortal όπως είναι η πλήρης ονομασία του παιχνιδιού, αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της Blizzard που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για mobile συσκευές, με το Hearthstone να έχει κυκλοφορήσει πρώτα σε PC και έπειτα σε smartphones. Για τη δημιουργία του παιχνιδιού, η Blizzard συνεργάζεται με την NetEase Games, συνεχίζοντας μια σχέση 10 ετών που αφορά την προώθηση των παιχνιδιών της πρώτης στην Κίνα. Επιπλέον η NetEase Games διαθέτει μεγάλη εμπειρία με mobile MMO videogames, το είδος παιχνιδιού που θα είναι δηλαδή και το Diablo: Immortal.

Το σενάριο του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Diablo II: Lord of Destruction και πριν από αυτά του Diablo III. Θα περιλαμβάνει 6 κλάσεις χαρακτήρων, τους Wizard, Barbarian, Necromancer, Monk, Crusader, και Demon Hunter. 

Με βάση και το gameplay video που προβλήθηκε κατά την ανακοίνωση του παιχνιδιού στην BlizzCon, το Diablo: Immortal αναμένεται να δώσει μια πολύ κοντινή εμπειρία με ένα Diablo παιχνίδι όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από τους υπολογιστές. Σε ότι αφορά την ποιότητα των γραφικών του, αυτή δεν απέχει πολύ από αυτά που είδαμε στο Diablo III.

VentureBeat

  • Like 4
  • Sad 5