Ο νέος τίτλος της σειράς Call of Duty θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 26 Αυγούστου ενώ είναι εμπνευσμένος από πραγματικά γεγονότα.

Η Activision ετοιμάζεται για την παρουσίαση του νέου Call of Duty στις 26 Αυγούστου. Το Call of Duty: Black Ops Cold War όπως θα είναι μέσες-άκρες ο τίτλος του (υπάρχει μία ασάφεια ως προς τη χρήση της άνω-κάτω τελείας) θα μας μεταφέρει στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με την εταιρεία να φροντίζει να προετοιμάζει το έδαφος με ένα teaser βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της σειράς στο YouTube.

Τα όσα έχουν κυκλοφορήσει γι’ αυτό ως τώρα είναι ελάχιστα. Την ανάπτυξη του τίτλου υπογράφουν οι Treyarch και Raven Software, με τη συνεργασία δύο στούντιο εν μέσω συνθηκών κορονοϊού να κρύβει αρκετές δυσκολίες και παγίδες -όπως έχουμε διαπιστώσει και οι ίδιοι επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες. Στην περιγραφή του teaser βίντεο πάντως, αναφέρεται το όνομα Verdansk που παραπέμπει στους ομώνυμους χάρτες των Call of Duty: Warzone και Modern Warfare.

Με βάση τις προηγούμενες κυκλοφορίες της σειράς, το Call of Duty: Black Ops Cold War θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάπου στα τέλη Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου ενώ αν κρίνουμε από το Ghosts του 2013, θα διατεθεί για συστήματα τρέχουσας και επόμενης γενιάς.

  • Like 1
  • Thanks 2