Η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft III: Reforged πριν από περίπου ένα χρόνο, υποσχόμενη την σημαντική ανανέωση του θρυλικού real-time strategy τίτλου και του add-on, Frozen Throne. Τώρα, γνωρίζουμε πότε θα διαθέσει τον τίτλο.

Το Warcraft III: Reforged, που περιλαμβάνει επτά single-player campaigns και περισσότερες από εξήντα αποστολές προοριζόταν να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 σύμφωνα με την Blizzard. Τελικά, το παιχνίδι που  διαθέτει πλήρως ανανεωμένα γραφικά και ήχο θα διατεθεί στις ΗΠΑ στις 28 Ιανουαρίου του 2020 και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 29 του ίδιου μήνα. Σε μία ανάρτηση στο επίσημο blog της, η εταιρεία λέει: «Όπως πάντα, σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τα υψηλά στάνταρντ που περιμένετε από εμάς».

Οι προπαραγγελίες για τον τίτλο έχουν «ανοίξει», και η τιμή είναι $29,99 για το παιχνίδι και $39,99 για την Spoils of War Edition, που περιλαμβάνει skins και extras για το Warcraft III αλλά και άλλους τίτλους της Blizzard, όπως είναι τα Overwatch και Diablo III, Starcraft II, Hearthstone, World of Warcraft κ.ά.

Engadget

  • Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1