Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της CD Projekt Red είναι στα τελικά στάδια ανάπτυξής του.

Η CD Projekt Red, το στούντιο πίσω από το Cyberpunk 2077, ανέφερε πως το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 19 Νοεμβρίου. Σε ένα πρόσφατο οικονομικό συνέδριο, ο πρόεδρος Adam Kicinski είπε ότι το στούντιο είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της ανάπτυξής του παιχνιδιού και έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για τα τελικά στάδια. Ο Kicinski πρόσθεσε ότι αν και η ομάδα θα εργάζεται σκληρά μέχρι και την τελευταία ημέρα, πρόκειται για μία συνηθισμένη διαδικασία για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι ενώ είπε επίσης πως όλα είναι σε καλό δρόμο.

Σε μία άλλη οικονομική ενημέρωση της εταιρίας, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της CD Projekt Red, Piotr Nieulubowicz, δήλωσε ότι το παιχνίδι έχει πλέον εισέλθει στο τελικό στάδιο ανάπτυξης που περιλαμβάνει πολύ και εντατική δουλειά. Προφανώς δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η CD Projekt Red θέλει να διαβεβαιώσει τους fans ότι το Cyberpunk 2077 δεν θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι έχει ήδη αναβάλλει την κυκλοφορία του δύο φορές με την πανδημία μάλιστα να έχει παίξει ρόλο στην καθυστέρηση άλλων πολυαναμενόμενων τίτλων όπως το Halo Infinite.

Μέσα από ένα βίντεο ο Piotr είχε πει πως η πλειοψηφία των υπαλλήλων του στούντιο εργάζεται από το σπίτι ήδη για έξι μήνες και είναι πιθανό να συνεχίσει να το κάνει μέχρι τον Δεκέμβριο, μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077. Ωστόσο, αν και η απομακρυσμένη εργασία έχει θέσει διάφορες προκλήσεις για την ομάδα, είπε ότι τις έχουν αντιμετωπίσει επιτυχημένα.

Σε μία άλλη τηλεδιάσκεψη, ο αντιπρόεδρος του τμήματος Business Development, Michal Nowakowski, μίλησε και για την τιμή του παιχνιδιού. Ο ίδιος ανέφερε πως η εταιρία δεν θα αλλάξει καμία τιμή για το Cyberpunk 2077, ανεξάρτητα τι κάνουν οι άλλοι εκδότες, παραμένοντας σε αυτή που έχουν ήδη ανακοινώσει. Όπως αναφέρει μάλιστα, οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει στα $59,99 και δεν σκοπεύουν να αλλάξουν αυτήν την τιμή την τελευταία στιγμή.

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 να πλησιάζει γρήγορα, αναμένουμε να δούμε κι άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι, με το επόμενο επεισόδιο Night City Wire να έρχεται μέσα στον Σεπτέμβριο. Για την ώρα είναι άγνωστο τι σκοπεύει να δείξει η CD Projekt Red με τον Kicinksi να αναφέρει πως θα δούμε πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρίας για μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

  • Like 2
  • Thanks 1