Μια περιήγηση στη Night City μέσα από την πλατφόρμα της Google.

Έχουν ήδη δημοσιευτεί gameplay βίντεο του Cyberpunk 2077 τόσο από υπολογιστές με γραφικά RTX όσο και από τις κονσόλες νέας & προηγούμενης γενιάς. Όπως δείχνουν τα πράγματα, έφτασε και η ώρα να πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται το παιχνίδι της CD Projekt Red μέσα από το Google Stadia, σε ένα trailer διάρκειας 5 λεπτών, λίγο πριν αυτό κυκλοφορήσει και επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου.

Το trailer αξίζει κάποιος να το δει ακόμη κι αν δεν σκοπεύει να παίξει το Cyberpunk 2077 μέσα από το Stadia, αφού αυτό προσφέρεται σε ανάλυση 4K. Το να αγοράσει κάποιος το νέο παιχνίδι στο Stadia ενδέχεται να είναι μια καλή επιλογή σε περίπτωση που ο ίδιος δεν διαθέτει σύγχρονο υπολογιστή ή ανησυχεί για την απόδοση του παιχνιδιού στις παλαιότερης γενιάς κονσόλες PS4 και Xbox One. Στο θέμα της απόδοσης είχε αναφερθεί και ο Adam Kicinski, λέγοντας πως οι κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα τρέχουν το παιχνίδι αρκετά καλά ενώ οι ελάχιστες απαιτήσεις για το PC δεν είναι τόσο απρόσιτες.

Η Google σίγουρα από την πλευρά της θα ήθελε οι χρήστες να παίξουν το Cyberpunk 2077 μέσα από το Stadia, γι’ αυτό όποιος αγοράσει το παιχνίδι έως και τις 17 Δεκεμβρίου, θα λαμβάνει και το Stadia Premiere Kit. Το bundle αυτό περιλαμβάνει ένα λευκό χειριστήριο Stadia, ένα Chromecast Ultra αλλά και δωρεάν συνδρομή (μόνο για νέους χρήστες) για 1 μήνα στο Stadia Pro. Η premium συνδρομή του Stadia θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν το παιχνίδι ακόμη και σε ανάλυση 4K, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet.

  • Like 1
  • Confused 1