Οι The Sims™, ένα τμήμα της Electronic Arts, Inc. (NASDAQ: ERTS), ανακοίνωσε σήμερα ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στο χώρο της διασκέδασης, γιορτάζοντας τις εκατό εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, χάρη στους παίχτες των The Sims σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο παιχνίδι των The Sims κυκλοφόρησε το 2000 και έχει γίνει το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι για PC όλων των εποχών σε 22 γλώσσες και 60 χώρες ανά τον κόσμο. Η σειρά The Sims έχει εμπνεύσει εκατομμύρια παίκτες να διηγηθούν ιστορίες, να δημιουργήσουν χαρακτήρες, να εξερευνήσουν, να σχεδιάσουν και να κτίσουν και να διακοσμήσουν σπίτια για τους Sims τους. Το TheSims2.com, η “παλλόμενη” online κοινότητα των παικτών του The Sims, έχει περισσότερους από 4.3 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, που έχουν κατεβάσει περισσότερες από 70 εκατομμύρια δημιουργίες των χρηστών. Ένα μέρος να ανακαλύψετε την δημιουργικότητα των παικτών είναι το YouTube, όπου βρίσκονται περισσότερα από 100,000 βίντεο των The Sims, με περίπου 200 εκατομμύρια προβολές.

 

Σαν ευχαριστώ για όλους εσάς τους παίκτες του The Sims, επισκεφθείτε το TheSims2.com στις 16 Απριλίου και τιμήστε τον Sim σας κατεβάζοντας και προσφέροντας του ένα αποκλειστικό σύνολο. Είναι το ιδανικό ρούχο, ώστε ο Sim σου να απολαύσει ένα βράδυ εορτασμού!

 

Ο Rod Hamble, επικεφαλής του studio The Sims Label δηλώνει: “Σε αυτό το κύριο σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους απανταχού παίκτες του The Sims που έκαναν το παιχνίδι αυτό ένα παγκόσμιο φαινόμενο!” και συμπληρώνει τονίζοντας: “Τo The Sims έγινε μια διαλογική εμπειρία για πολλούς ανθρώπους ανά την υφήλιο, κάνοντας τους να εξερευνήσουν το πάθος τους για δημιουργικότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι γιʼ αυτό! Από την κατασκευή κατοικιών και την δημιουργία ανθρωπίνων σχέσεων, από το πρώτο φιλί ή τα πρώτα βήματα ενός παιδιού, ακόμα και από ατυχήματα πυρκαγιάς σε κουζίνες μέχρι και επισκέψεις από κάποιο φάντασμα, οι παίκτες έχουν βιώσει πάνω από 100 εκατομμύρια μοναδικές και διασκεδαστικές ιστορίες!”

 

 

“Το Sims είναι πραγματικά μοναδικό στον τομέα της interactive ψυχαγωγίας επειδή προσελκύει δημιουργικούς ανθρώπους από όλον τον κόσμο και όλων των ηλικιών και των δύο φύλων” υποστήριξε η Nancy Smith, Πρόεδρος των Sims Label. “Λόγω της απέραντης ελευθερίας στον δημιουργικό τομέα που οι παίκτες έχουν στο παιχνίδι, το Sims έχει παγκόσμια απήχηση όπως κανένα άλλο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους παίκτες παγκοσμίως για τη δημιουργικότητά τους, την αίσθηση του χιούμορ και την κοινωνικότητα που έχουν και έχουν κάνει το Sims το πολιτιστικό φαινόμενο που είναι σήμερα.”

 

Το Sims από την EA Mobile έχει δει απίστευτη επιτυχία παγκοσμίως, με περισσότερα από εννέα εκατομμύρια downloads των παιχνιδιών Sims στις συσκευές κινητών, τα Sims είναι πρωτοπόρα στην αγορά των Downloaded παιχνιδιών.

 

Κάποια αξιοπρόσεκτα στοιχεία: Αν τοποθετούσαμε σε μια γραμμή 100 εκατομμύρια κουτιά των The Sims, θα έφταναν από την Ν. Υόρκη μέχρι τη Μόσχα. Επίσης, με 100 εκατομμύρια πωλήσεις, ένα στα επτά σπίτια στην Ευρώπη και ένα στα τρία στην Αμερική θα είχαν από ένα προίόν της σειράς The Sims.