Στην Digital, Life, Design Conference (DLD) του Μονάχου, η Electronic Arts Inc., (NASDAQ: ERTS) παρουσίασε σήμερα το Battlefield Heroes™, ένα ολοκαίνουργιο Play 4 Free καρτουνίστικο shooter που θα φέρει το κλασικό στυλ παιχνιδιού του Battlefield σε ένα πιο μαζικό κοινό. Διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι για να το καταβάσετε από τη σελίδα www.battlefield-heroes.com, το Battlefield Heroes είναι ο πρώτος τίτλος της EA που προσφέρεται δωρεάν και περιέχει ένα σύστημα αντιστοιχίας ώστε να εξασφαλίζει ότι οι παίκτες των ίδιων δυνατοτήτων θα βρίσκοντε αντιμέτωποι με σκοπό να είναι το παιχνίδι πιο δίκαιο. Κατασκευασμένο από την DICE στην Στοκχόλμη, το Battlefield Heroes κάνει την αρχή στο νέο web-focused free to download, free to play business model της ΕΑ το οποίο παράγει κέρδος μέσω διαφημίσεων και μικρο-συναλαγών. Με καμία δυσκολία στο να παίξεις, μπορείς να γίνεις ο νέος ήρωας της μάχης!

 

“Το κοινό του online gaming είναι πολύ μεγάλο,” είπε ο Gerhard Florin, EVP Publishing Americas-Europe της EA. “Ο κόσμος θέλει να παίζει παιχνίδια με νέους τρόπους και με ευκολότερη πρόσβαση που έιναι πιο γρήγορο και διασκεδαστικό.Με το Battlefield Heroes, η EA φέρνει την πρώτη κύρια κυκλοφορία της στη Β. Αμερική και την Ευρώπη με ένα νέο μοντέλο διανομής και πληρωμής προσαρμοσμένο στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο παίζει ο κόσμος.”

 

Το Battlefield Heroes είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την ομάδα που κατασκεύασε τα Battlefield 1942™ και Battlefield 2™. Το διασκεδαστικό καρτουνίστικο στυλ του και gameplay του εξυπηρετεί όλους τους παίκτες ανεξαρτήτου εμπειρίας και ηλικίας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξοδέψουν πολλές ώρες στο να δημιουργήσουν των χαρακτήρα τους και να κατακτήσουν τον κόσμο.

 

“Βάζουμε μια διαφορετική νότα σε αυτό το παιχνίδι ”Battlefield” που ταιριάζει με τα γραφικά κινούμενων σχεδίων και το gameplay,” πρόσθεσε ο Ben Cousins, Senior Producer στην EA DICE. “Υπάρχει κάτι εδώ για όλους τους τύπους παικτών -είτε πρόκειται για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Battlefield είτε για περιστασιακούς gamers. Με το νέο online μοντέλο προσθέτουμε συνεχώς νέο περιεχόμενο για να κρατήσουμε το παιχνίδι φρέσκο και να κρατήσουμε τους παίκτες «κολημένους», ενώ θα ενσωματώνουμε το feedback των παιχτών σε πραγματικό χρόνο. Σαν υπεύθυνος για την ανάπτυξη παιχνιδιών, είναι ένας νέος και “cool” τρόπος ώστε να γίνοντε τα παιχνίδια.”

 

Το Battlefield Heroes θα κυκλοφορήσει για PC και θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν το καλοκαίρι που θα μας έρθει. Το πρόγραμμα αυτό δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα από την PEGI ή την ESRB. Περισσότερες πληροφορίες για την EA DICE, επισκευθείτε το www.dice.se ή το www.ea.com