Χόρεψε, τραγούδησε, δημιούργησε. Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε πως το Boogie™ για το PlayStation®2 computer entertainment system θα βρίσκεται από σήμερα στα καταστήματα της Β. Αμερικής ενώ για την Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο στις 30 Νοεμβρίου. Το Boogie, το οποίο κυκλοφόρησε για το Wii™ τον Αύγουστο και πρόσφατα παρουσιάστικε στην εκπομπή NBCʼs Today Show με θέμα το πως να διατηρείται η οικογένεια σε φόρμα, μεταφέρει τώρα τις φωνιτικές αλλά και τις χορευτικές του ικανότητες στην δημοφιλέστερη κονσόλα. Στο PlayStation 2 οι παίκτες θα χορεύουν, θα τραγουδούν και θα δημιουργούν με αυτό το απόλυτα διασκεδαστικό πακέτο.

 

Το Boogie παρουσιάζει νέες εκτελέσεις τραγουδιών που έγιναν δημοφιλή από γνωστά συγκροτήματα όιπως οι Jackson 5, Kool & The Gang, Black Eyed Peas και Britney Spears. Οι παίκτες μπορούν να τραγουδήσουν συνοδευόμενοι από τις αγαπημένες τους μελωδίες ή να χορέψουν τα πιο πρόσφατα χορευτικά τραγούδια καθώς επίσης και να συλλάβουν τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις τους, να καταγράψουν τη φωνή τους και να κάνουν δικά τους μουσικά βίντεο με το music video creator.

 

Το Boogie μεταφέρει τις χορευτικές του φιγούρες στην μοναδική έκδοση για Nintendo DS™ που παρουσιάζει το πρώτο τρισδιάστατο gameplay σε φορητή παιχνιδομηχανή. Το παιχνίδι εισάγει νέες μεθόδους gameplay και μίνι-παιχνίδια που δεν υπάρχουν στις εκδόσεις του Wii ή του PlayStation 2 για εύκολo παίξιμο στο δρόμο. Το Boogie στο Nintendo DS™ θα είναι στα ράφια στις 29 Νοεμβρίου στη Βόρεια Αμερική και στις 30 Νοεμβρίου στην Ευρώπη.

 

Κατασκευασμένο στην EA Montreal, το Boogie είναι το τέλειο παιχνίδι διασκέδασης γα τους παίκτες όλων των ηλικιών. Το απκέτο του Boogie για το Nintendo DS θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι γυαλιών 3D, ενώ το πακέτο για το PlayStation®2 θα περιλαμβάνει ένα μικρόφωνο. Το Boogie έχει εκτιμηθεί με E10+ από την ESRB και με 3+ από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε τη σελίδα του παιχνιδιού www.boogie.ea.com.