Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας! Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Burnout™ Paradise θα βρίσκεται στα καταστήματα στις 22 Ιανουαρίου, 2008 στη Β. Αμερική. Ζηστε την εμπειρία του Paradise City κατεβάζοντας το demo αυτό το Δεκέμβριο στο PlayStation®Network και στο Xbox LIVE™ Marketplace. Σχεδιασμέvο ειδικά για τα PLAYSTATION®3 computer entertainment system και Xbox 360™ videogame system, το Burnout Paradise σας προσφέρει αληθινή ελευθερία σε ένα «ανοιχτό κόσμο» και θέτει νέα standards για τα online* παιχνίδια. Από την EA Criterion, το Burnout Paradise αναπροσδιορίζει τα δεδομένα στον ανοιχτό κόσμο του Paradise City, σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον γεμάτο με εντυπωσιακά άλματα, μάχες σώμα με σώμα και ανταγωνισμό στα ύψη. Οι παίκτες θα έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν την πόλη, απλά σταματήστε σε κάποιο φανάρι και σπινιάρετε τις ρόδες για να μπείτε σε κάποια από τις πέντε δοκιμασίες. Συντρίψτε τους αντιπάλους σας και περάστε πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού.

 

Ο Alex Ward, Creative Director της EA Criterion τόνισε, “Η σειρά Burnout ήταν πάντα πρωτοποριακή. Το Burnout Paradise το συνεχίζει. Αυτή θα είναι η απόλυτη Burnout εμπειρία για τον απλό λόγο ότι στην πόλη Paradise δεν υπάρχουν περιορισμοί και νόμοι. Το ρίσκο που πέρνουμε είναι μεγάλο άλλα πιστεύουμε πως αυτό που θα παρουσιάσουμε στους παίκτες θα είναι το καλύτερο Burnout που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.”

 

Κατεβάστε το χριστουγεννιάτικο σας δώρο νωρίτερα αυτή τη φορά. Από τη Motor City έως τη Big Surf Beach κάντε τα πιο εντυπωσιακά κόλπα στο νέο Stunt mode και τρέξτε στους δρόμους της πόλης με σκοπό να βρείτε το γρηγορότερο μονοπάτι προς Burnout Route. Προσκαλέστε ένα φίλο σας στο παιχνίδι και συνδεθείτε ταυτόχρονα για να ολοκληρώσετε τις τρείς online δοκιμασίες. Διαθέσιμο αυτό το Δεκέμβριο, το Burnout Paradise demo παρέχει το απόλυτο πεδίο για τις πιο εντυπωσιακές μάχες μεταξύ εσάς και των φίλων σας.

 

Το Burnout Paradise έχει εκτιμηθεί με E10+ από την ESRB και 3+ από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Burnout επισκευθείτε τη σελίδα http://burnout.ea.com ή την http://info.ea.com.