Το Νέο Survival Horror IP θα Είναι Διαθέσιμο στις 31 Οκτωβρίου σε Β.Αμερική και Ευρώπη

 

Redwood City, CA. – 26 Φεβρουαρίου, 2008 – Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα πως το νέο sci-fi survival horror game, Dead Space™ αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Β. Αμερικής και της Ευρώπης στις 31 Οκτωβρίου για τα PLAYSTATION®3 computer entertainment system και το the Xbox 360™ videogame and entertainment system. Το Dead Space διαβεβαιώνει τους παίκτες ότι θα έχουν ένα συγκλονιστικό Halloween αυτή τη χρονιά.

 

Η ανάγκη της Γης για την ανέβρεση νέων φυσικών πόρων έχει φέρει τους ανθρώπους σε αναζήτηση στο βαθύ διάστημα. Τα πελόρια διαστιμικά πλοία εξώρηξης μεταλλείων, τα “planetcrackers” βρίσκοντε σε τροχιά γύρω από διάφορους πλανήτες χρησιμοποιόντας εξελιγμένη τεχνολογία για την εξώρηξη τεράστιων ογκόλιθων. Όταν η επικοινωνία με τη βάση χάνεται τότε ο στέλνουν το μηχανικό Isaac Clarke για να διορθώση τη βλάβη. Όταν φθάνει στο σκάφος, ο Isaac ανακαλύπτει ότι το πλήρωμα έχει φέρει στην επιφάνεια μια αρχαία και θανατηφόρα μορφή εξωγήινης ζωής η οποία βρισκόταν βαθιά θαμένη στο εσωτερικό του πλανήτη και που τώρα βρίσκεται μέσα στο σκάφος. Άοπλος, μόνος και τρομοκρατημένος, ο Isaac καλείται να δώσει μια μάχη η οποία είναι κάτι παρπάνω από απλή επιβίωση – πρέπει να σφραγίσει και πάλι τον εξωγήινο εφιάλτη στα έγκατα του πλανήτη.

 

“Ο χώρος των survival horror παιχνιδιών πρόκειται να νιώσει ένα σενάριο που θα τρομοκρατήσει τους πάντες,” είπε ο Executive Producer Glen Schofield. “Το Dead Space κατασκευάζεται ως ένα single-player παιχνίδι τρόμου το οποίο μεταφέρει την ανατροιχιαστική και ψυχρή αίσθηση το να βρίσκεται κάποιος μόνος σε ένα σκοτεινό περιβάλλον ενώ παράλληλα καταδιώκεται από κάποια φρικιαστικά τέρατα. Το Halloween είναι η καταλληλότερη περίοδος για την ΕΑ ώστε να κυκλοφορήσει ενά τέτοιου παιχνιδιού που θα σπείρει τον τρόμο και τον πανικό στους φίλους των survival horror παιχνιδιών.”

 

Οι παίκτες μπορούν να δούν το νέο trailer και να μαθαίνουν τα τελευταία νέα στο ανανεωμένο site του Dead Space, www.deadspacegame.com. Υπό κατασκευή από την EA Redwood Shores, το Dead Space δεν έχει εκτιμηθεί από την PEGI ή την ESRB.

 

Trailer: