Έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Fallen Order για υπολογιστές και παιχνιδοκονσόλες ωστόσο οι φίλοι των παιχνιδιών Star Wars δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ καιρό ακόμα τη συνέχεια του καθώς πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στο 2023.

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration τον περασμένο Μάιο είχε επιβεβαιωθεί ότι το Star Wars Jedi: Survivor βρισκόταν στα μισά της ανάπτυξης/παραγωγής (από την Respawn Entertainment) ωστόσο τώρα μαθαίνουμε πως πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του στα Game Awards 2022.

Μέσω ενός tweet τη Δευτέρα, η EA ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους του γνωστού franchise να πάρουν μία πρώτη γεύση για το gameplay του sequel του γνωστού παιχνιδιού από το 2019 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Παρασκευής.

Αλλά λίγο αργότερα, διέρρευσε μία καταχώρηση στο Steam, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να δούμε το Star Wars Jedi: Survivor αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα Μαρτίου του 2023. Με τη σχετική καταχώρηση διέρρευσαν επίσης λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες καθώς και μία σύνοψη της ιστορίας του παιχνιδιού, μέσω της οποίας μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν νέες ικανότητες Force, νέοι πλανήτες και μεγαλύτερες περιοχές για εξερεύνηση.

rB9GU3tNsPnnApC7P72ejM-1200-80.jpeg.webp

Η σχετική περίληψη για την υπόθεση (εξελίσσεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα στο Fallen Order), που όπως είναι φυσιολογικό, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, περιλάμβανε μία δυσοίωνη προειδοποίηση ότι πλησιάζουν «σκοτεινοί καιροί», τοποθετώντας ενδεχομένως τον πρωταγωνιστή Cal Kestis σε τροχιά σύγκρουσης με ισχυρότερους εκπροσώπους του τάγματος των Sith ενώ δεν αποκλείεται μία εμφάνιση του ίδιου του Αυτοκράτορα.

KvJS5m7EJjfe8gvRbRFqLW-1200-80.jpg.webp

Μόλις αντιλήφθηκαν τη διαρροή στο Steam, στην σελίδα του παιχνιδιού Star Wars Jedi: Survivor, όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες και τα στοιχεία έγιναν αθέατα ενώ στη θέση της ημερομηνίας λανσαρίσματος μπήκε το «Προσεχώς». Να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είναι «next-gen» τίτλος και επομένως όσοι διαθέτουν PS4 ή Xbox One θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση πριν την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου εφόσον θέλουν να ξεκινήσουν να παίξουν από την πρώτη μέρα.

  • Like 3