Στο EA Play 2020 αναμένεται να δούμε παγκόσμιες πρεμιέρες παιχνιδιών και αναμενόμενες κυκλοφορίες σε PS5 και Xbox Series X.

Η EA ανακοίνωσε το online event EA Play για τις 11 Ιουνίου και μας υπόσχεται παγκόσμιες πρεμιέρες παιχνιδιών και πολλά άλλα. Το EA Play 2020 θα σηματοδοτούσε και την τελευταία ημέρα της E3, προτού αυτή ακυρωθεί. Αν και η EA δεν συμμετέχει στην E3 εδώ και αρκετά χρόνια, συνηθίζεται να διοργανώνει δικά της ανεξάρτητα event σε ετήσια βάση, για ανακοινώσεις που αφορούν τα παιχνίδια της.

Στο περσινό event EA Play είχαμε δει την εταιρία να ανακοινώνει ένα expansion pack για το The Sims, ένα νέο χαρακτήρα για το Apex Legends ενώ αποκάλυψε και πλάνα από το παιχνίδι Star Wars Jedi: Fallen Order. Αν και συνήθως το event διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο του Λος Άντζελες Hollywood Palladium, ώστε να δίνεται η δυνατότητα οι gamers να δοκιμάσουν τα νέα παιχνίδια, φέτος το online event αναμένεται να έχει αποκλειστικά ανακοινώσεις και trailer παιχνιδιών.

Στο EA Play 2020 αναμένεται να δούμε και παιχνίδια για κονσόλες νέας γενιάς. Μέχρι στιγμής, η EA έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται στο Battlefield 6, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και Xbox Series X το 2021. Επίσης, ενδέχεται να δούμε και trailers από τις κλασσικές ετήσιες κυκλοφορίες παιχνιδιών όπως το FIFA 21. Τι γίνεται όμως με τα παιχνίδια τα οποία ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσουν;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι και ο λογαριασμός Twitter της EA για το Star Wars, έκανε σχετική δημοσίευση για το online event, ελπίζουμε να δούμε και ανακοινώσεις για το επόμενο παιχνίδι Star Wars. Και σε κάθε περίπτωση, θα ήταν προτιμότερο να υπάρξει ένα νέας γενιάς παιχνίδι The Sims, αντί για μία σειρά από expansion packs. Πάντως, η EA όπως λέει και το Tech Radar έχει επαρκές υλικό να παρουσιάσει, αναφορικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

Ο CFO της EA Blake Jorgensen είχε δηλώσει τον Ιανουάριο:

Η ισχύς των νέων κονσόλων θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τις υπάρχουσες κονσόλες. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με το PS5 και Xbox Series X. Πράγματα τα οποία θα αφήσουν τους gamers με ανοιχτό το στόμα.