Δελτίο Τύπου

Μια Καινούργια Πνευματική Ιδιοκτησία από την EA SPORTS Φέρνει και Πάλι το Arcade Boxing

 

Η Electronic Arts Inc. (Nasdaq: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι το FaceBreaker™ – μια νέα πνευματική ιδιοκτησία – βρίσκεται υπό κατασκευή στην EA Canada και πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PLAYSTATION®3 computer entertainment system, Xbox 360™ video game system της Microsoft και το Wii™ εντός του 2008.

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το FaceBreaker, μια εντελώς νέα κυκλοφορία από την EA SPORTS που είναι διασκεδαστική, φρέσκια και προτότυπη,” είπε ο Peter Moore, πρόεδρος της EA SPORTS. “Το FaceBreaker αναζωογονεί μια από τις καλύτερες κατηγορίες των sports videogames. Το arcade boxing με φέρνει πίσω στις αρχές της καριέρας μου σε αυτό το χώρο και αυτό το παιχνίδι σηματοδοτεί την μετατόπισή μας σε μια πιο διασκεδαστική προσέγγιση στα παιχνίδια μας. Αυτομάτως πέρνετε το χειριστήριο και βρίσκεστε να χτυπάτε τον αντίπαλό σας μέσα στο ρίνγκ.”

 

Η αναγέννηση των παιχνιδιών arcade boxing ξεκίνησε. Το FaceBreaker, δημιουργημένο από την ίδια ομάδα που ανέπτυξε το βραβευμένο Fight Night Round 3, προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση και γραφικά που σε εντυπωσιάζουν. Σε αυτόν τον κόσμο των «in-your-face» arcade παιχνιδιών με εγωκεντρικούς χαρακτήρες, κάθε μποξέρ έρχεται στη ζωή με μοναδικές ιδιότητες και ξεχωριστό προσωπικό στυλ, συμπεριλαμβανομένου του Romeo, ενός λατίνου εραστή που είναι γνωστός για τις δυνατές γροθιές του, και του Molotov, ενός υπερμεγέθους Ρώσου παλιστή που ειδικεύθεται στο βρώμικο παιχνίδι. Προσθέστε ένα προσωπικό κίνητρο στην πάλη σας ανεβάζοντας μια φωτογραφία του προσώπου σας για να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική ομοιότητα χρησιμοποιώντας το «Photo Game Face», και δώστε μάχες στήθος με στήθος με έναν πραγματικό φίλο ή εχθρό σας.

 

Γελάστε με την καρδιά σας καθώς χτυπάτε τον αντίπαλό σας με συνεχή χτυπήματα στο πρόσωπο και δείτε με ικανοποίηση καθώς η πρόοδός σας στον αγώνα αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο του αντιπάλου σας. Με haymakers και γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να ρίξετε μια δυνατή μποιυνιά στον αντίπαλό σας για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Χλευάστε τους αντιπάλους σας και επιδείξτε το ταλέντο σας δένοντας το ένα σας χέρι πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να τους ταπεινώσετε. Στο FaceBreaker νιώθεις την ευχαρίστηση να μεταμορφώνεται το πρόσωπο του αντιπάλου σας.

 

Η EA SPORTS™ είναι η πρώτη εταιρία του κόσμου στο χώρο του interactive sports software, με κορυφαίους τίτλους όπως τα Madden NFL Football, FIFA Soccer, NHL® hockey, NBA LIVE basketball, NCAA® Football, Tiger Woods PGA TOUR® και NASCAR® racing. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε τη σελίδα www.easports.com/facebreaker από την 1η Φεβρουαρίου.