Η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε σήμερα πως η νεότερη έκδοση της δημοφιλούς σειράς street soccer arcade, το FIFA Street, επιστρέφει με μια ανανεομένη εμφάνιση που μετατρέπει τα είδωλα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε στυλάτους ήρωες και με ένα απλοποιημένο σύστημα χειρισμού το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να εκτελείς όλα τα tricks και τις κινήσεις με μεγάλη ευκολία.

 

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2008 από την EA SPORTS BIG™ και βρίσκεται υπό κατασκευεί στο στούντιο της ΕΑ στο Βανκούβερ του Καναδά, εκεί όπου κατασκευάστηκε και το δημοφιλές βιντεοπαιχίδι FIFA 08. Το τρίτο μέρος της σειράς FIFA Street σας μεταφέρει σε μια γρήγορη και εντυπωσιακή ποδοσφαιρική εμπειρία για τις κονσόλες Xbox 360™ και PLAYSTATION®3 computer entertainment systems. Το FIFA Street 3 δημιουργεί ένα φανταστικό περιβάλλον σε ένα πραγματικό κόσμο στο οποίο συνδιάζει τους μεγαλύτερους αστέρες του παιχνιδιού με εξοτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο.

 

Περιέχοντας περισσότερους από 250 εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου εκπροσωπόντας 18 από τις καλύτερες εθνικές ομάδες. Σε κάθε ένα από αυτούς έχει δωθεί η μορφή ηρωικού χαρακτήρα κόμικ και έχουν σχεδιαστεί με τρόπο όπου ο κάθε παίκτης έχει το δικό του μοναδικό στυλ παιχνιδιού και ικανότητες. Είτε σας αρέσουν οι δυνατοί παίκτες, είτε οι εγκεφαλικοί και ντελικάτοι, έχετε πολλές επιλογές για να σχηματίσετε την ομάδα που σας ταιριάζει περισσότερο ώστε να γίνετε ανίκητοι στους δρόμους.

 

“Έχουμε επαναδημιουργήσει εντελώς τη σειρά FIFA Street μετατρέποντας τους κορυφαίους αστέρες του κόσμου σε ήρωες δράσης χρησιμοποιόντας τεχνική που σε κάνει να να τα βλέπεις ξανά και ξανά,” είπε ο Joe Nickolls, παραγωγός του νέου αυτού project. “Η ισχή που διαθέτουν οι κονσόλες νέας γενιάς μας δίνουν την ιπποδύναμη να δημιουργήσουμε, κάνοντας το το ιδανικό μέρος να ζήσεις μια multi-player, sports action arcade εμπειρία. Οι casual gamers και οι φίλοι των sports games μπορούν να προσδοκούν σε ένα παιχνίδι με απλές κινήσεις και έυκολο χειρισμό ώστε να μπορούν να απολαύσουν μαζί με τους φίλους τους ένα διασκεδαστικό και εντυπωσιακό παιχνίδι ποδοσφαιρού.”

 

Χρησιμοποιώντας την ίδια μηχανή όπως αυτή του δημφιλούς παιχνιδιού μπάσκετ NBA Street Homecourt και σε συνδιασμό με το καλύτερο σύστημα AI του FIFA 08, το FIFA Street 3 σας προσφέρει γραφικά και έλεγχο της μπάλας που σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του παίκτη που χειρίζεστε με σκόπο να σας δίνετε η δυνατότητα να εκτελείτε κινήσεις που εντυπωσιάζουν. Χρησιμοποιώντας απλά τον αναλογικό μοχλό μπορείτε να συνδιάζετε διάφορα κόλπα και ντρίπλες δύνοντάς σας τη δυνατότητα να δείξετε με πολλόυς τρόπους τις δυνατότητές σας στο δρόμο. Ελιχθείτε με τους παίκτες σας ανάμεσα στους αντιπάλους σας και εφαρμόστε κόλπα χρησιμοποιόντας τους τοίχους ή ό,τι άλλο υπάρχει γύρο σας με σκοπό να σκοράρετε τα πιο εντυπωσιάκα γκολ που έγιναν ποτέ.

 

Από τις αλάνες των πόλεων της Νοτίου Αμερικής στις ταράτσες των πολυκατοικιών της Ασίας έως τα σοκάκια της Ευρώπης, οι παίκτες σας δημιουργούν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής που συνδιάζεται με το περιβάλλον στο οποίο γίνεται ο αγώνας.

Πάρτε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιρικούς ήρωες στους δρόμους και ζήστε την εμπειρία του street soccer. Το FIFA Street 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως την ερχόμενη άνοιξη για τα Xbox 360 και PLAYSTATION 3. Μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες στο http://info.ea.com.