Η ΕΑ ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τον Neil Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) για την δημιουργία του Conviction, μίας ταινίας μικρού μήκους που βασίζεται στο Anthem της BioWare και λειτουργεί ως τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

Στο Conviction, ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Neil Blomkamp φέρνει στις οθόνες μας τον τεράστιο κόσμο του Anthem βασιζόμενος σε μία δική του ιστορία, που διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τα γεγονότα στο παιχνίδι. Ο Neil Blomkamp καλεί τους θεατές να «βιώσουν» το μοναδικό του στυλ στην δημιουργία εξαιρετικά ρεαλιστικών οπτικών εφέ πριν να εισέλθουν αργότερα στον κόσμο του παιχνιδιού της EA, Anthem, έχοντας στα χέρια τους τη δική τους μοίρα.   

H ταινία μικρού μήκους/ τρέιλερ που έκανε την εμφάνιση της στις 14 Φεβρουαρίου στο κανάλι της Oats Studios στο YouTube δείχνει την πόλη-οχυρό Fort Tarsis και τους «freelancers» που την κατοικούν να ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Στην ταινία, οι «freelancers» που χρησιμοποιούν εξωσκελετούς Javelin μάχονται ενάντια στον μεγαλύτερο τους εχθρό Monitor, που είναι και ο αρχηγός της φατρίας Dominion.

«Έμεινα έκπληκτος από τον εκπληκτικό κόσμο που δημιούργησε η BioWare όταν είδα για πρώτη φορά το Anthem» είπε ο Neil Blomkamp, συμπληρώνοντας ότι η μικρού μήκους ταινία του, αναδεικνύει τον καθηλωτικό και όμορφο κόσμο του Anthem, ενός κόσμου που παραμονεύει ο κίνδυνος σε κάθε γωνία. Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One. 

Engadget

  • Like 1