Αφού Είδατε τη Σειρά, Αφού Είδατε την Ταινία, Τώρα Παίξτε με την Αγαπημένη σας Οικογένεια Κινουμένων Σχεδίων στο Καλύτερο τους Videogame που Έγινε ΠΟΤΕ!

 

Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) ανακοίνωσε σήμερα πως το THE SIMPSONSTM GAME κυκλοφορεί στα καταστήματα της Β. Αμερικής ενώ στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox Licensing and Merchandising, Twentieth Century Fox Television και την Gracie Films, το THE SIMPSONS GAME είναι ένα αυθεντικό σενάριο που δημιουργήθηκε από τους βραβευμένους με το βραβείο Emmy παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς αλλά και με τη φωνή των παραγματικών ηρώων της σειράς. Το αποτέλεσμα είναι το πιο διασκεδαστικό, το πιο αγενές, συναρπαστικό και αυθεντικό παιχνίδι Simpsons που έγινε ποτέ. “Η ευχή μας είναι να ικανοποιηθούν και να διασκεδάσουν οι παίκτες,” είπε ο James L. Brooks, Executive Producer.

 

Το 2007, οι The Simpsons γιόρτασαν το ιστορικό 400στό επεισόδιο, όπως επίσης την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας της σειράς, The Simpsons Movie, η οποία έχει αποφέρει περισσότερα από $520 εκατομμύρια κέρδη παγκοσμίως, φτάνοντας την No.1 θέση στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Τώρα οι φίλοι της σειράς είναι έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη επιτυχία το: THE SIMPSONS GAME.

 

Με παροδίες από τον κόσμο των videogame, της pop κουλτούρας αλλά και των σύχγρονων ημερών, το THE SIMPSONS GAME διαθέτει το ίδιο έξυπνο και καυστικό χιούμορ με αυτό της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Παίξτε με κάποιον από τους αγαπημένους σας κίτρινους ήρωες, Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie και πολεμήστε με σκοπό να ξεφύγετε από τον κόσμο του videogame και να σώσετε το Springfield. Ο κάθε Simpson διαθέτει κάποιες ειδικές δυνάμεις ανάλογα με την προσωπικότητά του. Με περισσότερα από 40 λεπτά νέων απρόβλητων σκηνών από τους συγγραφείς της σειράς – είναι σαν να έχετε δύο νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς Simpsons.

 

“Η ιστορία είναι η καρδιά του παιχνιδιού” είπε ο Matt Selman, Simpsons Executive Producer και Head Writer του παιχνιδιού. "Η οικογένεια Simpson συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα video game. Στην αρχή διασκεδάζουν καθώς έχουν video game δυνάμεις. Όταν όμως η ζωή τους σαν ήρωες βιντεοπαιχνιδιών γίνεται πιο δύσκολη απʼότι νόμιζαν, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν γιʼ αυτούς. Πρέπει να πολεμήσουν για την ελευθερία τους μέσα στις πίστες-παροδίες γνωστών παιχνιδιών."

 

“ Παίζοντας το THE SIMPSONS GAME είναι σαν να διαλέγεις ποιο donut θα φας.” είπε ο Scot Amos, Executive Producer του παιχνιδιού. “Η στενή συνεργασία μεταξύ της Gracie Films, Twentieth Century Fox και της δημιουργικής ομάδας του ʽThe Simpsonsʼ κάνει αυτό το παιχνίδι μια γλυκιά δημιουργία που προστίθεται στη δυναστεία των ʽThe Simpsonsʼ.”

 

Ο Elie Dekel, Executive Vice President, της Twentieth Century Fox Licensing & Merchandising, πρόσθεσε: “Όταν συνεργάζεται η κορυφαία εταιρία video game στον κόσμο με μια εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών όλων των εποχών, ξέρουμε από πριν το αποτέλεσμα. Το THE SIMPSONS GAME είναι μια αυθεντική δημιουργία η οποία προστίθεται στην κληρονομιά των The Simpsons.”

 

Κατασκευασμένο από το EA Redwood Shores Studio, το THE SIMPSONS GAME έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PLAYSTATION®3 και PlayStation®2 computer entertainment system, PSP® (PlayStation®Portable) system, Xbox 360™ videogame and entertainment system, WiiÔ και Nintendo DSÔ. Το THE SIMPSON GAME έχει εκτιμηθεί με “T” από την ESRΒ και 12+ από την PEGI.

 

Gameplay:

[gt]27241[/gt]