Για τις εκατοντάδες απολαυστικές –και αγωνιώδεις- ώρες gaming με τη σειρά παιχνιδιών Diablo δεν έχετε παρά να ευχαριστήσετε τον David Brevik, που δημιούργησε και ανέπτυξε το γνωστό κλασικό action RPG.

Ο βετεράνος επίσης developer ήταν συνιδρυτής και επικεφαλής του στούντιο που ονομάστηκε Blizzard North, και που δημιούργησε το ακόμα πιο επιτυχημένο Diablo II. Μετά από χρόνια σε ηγετική θέση στο στούντιο Gazillion Entertainment, o David Brevik επιστρέφει στα… μπουντρούμια με το επόμενο παιχνίδι του που έχει τον τίτλο It Lurks Below. Όπως συμβαίνει και με το πρωτότυπο Diablo, το νέο παιχνίδι It Lurks Below αποτελεί ένα υβρίδιο με στοιχεία class-based RPG και live action και η μηχανή του, αποτελεί δημιούργημα του ίδιου του Brevik. 

“Ήθελα να φτιάξω ένα RPG, με classes και με leveling up, τυχαία αντικείμενα, και που γίνεσαι όλο και πιο δυνατός καθώς προχωράς προς τον πυρήνα του κόσμου του και μάχεσαι με τους κακούς” δήλωσε στην ιστοσελίδα Polygon, όπου εκμυστηρεύτηκε και την αγάπη του σε παιχνίδια όπως τα Minecraft και Terraria, κάποια στοιχεία των οποίων δανείστηκε επίσης.

Προτού κάποια στιγμή προς το τέλος του 2018 λανσαριστεί στο Steam, θα υπάρξει η ευκαιρία για κάποιους να το δοκιμάσουν σε κλειστές beta (η πρώτη που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο έχει ήδη κλεισμένες τις 200 θέσεις της ωστόσο έρχονται και άλλες). Μπορείτε επίσης να πάρετε μία γεύση από το παιχνίδι μέσω του λογαριασμού του προσωπικού στούντιο του Brevik με την ονομασία Graybeard Games στο Twitch.

Engadget

  • Like 4