Η ταινία Avengers: Infinity War σπάει ταμεία από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, κάτι που κάνει στο δικό του τομέα και το παιχνίδι Fortnite.

Τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τη συνεργασία αυτών των δύο franchise; Τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή δράση αφού ο Thanos και το Infinity Gauntlet του, έρχονται στο Fortnite μιας και οι σκηνοθέτες της ταινίας, τα αδέλφια Joe και Anthony Russo, είναι φανατικοί παίκτες του παιχνιδιού. Η παρουσία του Thanos θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Fortnite όταν και θα ενεργοποιηθεί το Infinity Gauntlet Limited Time Mashup mode.

Όπως συμβαίνει και στο κανονικό παιχνίδι, 100 παίκτες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον ίδιο χάρτη μέχρι να μείνει ένας όρθιος, ο νικητής. Όμως στο mode αυτό, θα υπάρχει ένα όπλο με τεράστια δύναμη, που δεν είναι άλλο από το Infinity Gauntlet όπου αυτός που θα το βρει, θα μεταμορφώνεται στον Thanos, έχοντας όλες τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με τον Joe Russo, η σκέψη της παρουσίας χαρακτήρων από την ταινία στο Fortnite υπήρχε τους τελευταίους μήνες κατά την ολοκλήρωση της παραγωγής της ταινίας, με τα αδέρφια να παίζουν φανατικά το παιχνίδι κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Στις συζητήσεις με την Epic, ο στόχος ήταν το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί κάτι το αυθεντικό και για τα 2 φαινόμενα της ποπ κουλτούρας, ικανοποιώντας πλήρως τους θαυμαστές τους. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του συγκεκριμένου mode έχει ημερομηνία λήξης αν και η Epic για την ώρα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανακοίνωση. 

VentureBeat

  • Like 5