Τόσο η Marvel όσο και η Square Enix είχαν δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες μέσω Twitter την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε μια μεγάλη ανακοίνωση.

Έτσι, οι δύο εταιρίες αποκάλυψαν μια συνεργασία με την οποία θα αναπτυχθούν πολλά παιχνίδια, ξεκινώντας με το "The Avengers Project". Ένα trailer αποκαλύπτει το σφυρί του Θωρ, την ασπίδα του Captain America και το γάντι του Iron Man, ενώ η αφηγήτρια εξηγεί πως ο κόσμος θα χρειάζεται για πάντα ήρωες «ακόμα και αν ο κόσμος πιστεύει ότι με το να είσαι διαφορετικός είσαι και επικίνδυνος».

 

Η Square Enix, είναι γνωστή κυρίως για τη σειρά Final Fantasy αλλά και άλλα Ιαπωνικά Role Playing παιχνίδια. Για το συγκεκριμένο project, ωστόσο, ζητά τη βοήθεια άλλων developers από τη Δύση -τόσο της Crystal Dynamics όσο και της Eidos Montreal. Η πρώτη, είναι γνωστή για το Rise of the Tomb Raider, ενώ η δεύτερη για το Deus Ex: Mankind Divided. Οι δύο αυτές εταιρίες είναι γνωστές για την ανάπτυξη μεγάλων παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου με πολλά RPG στοιχεία.

 

 

Το "The Avengers Project" θα περιλαμβάνει όλους τους ήρωες και τα περιβάλλοντα μέρη που έχουν συναρπάσει τους οπαδούς του γνωστού franchise όλη αυτήν την περίοδο. Επίσης, θα περιέχει μια μοναδική ιστορία η οποία υπόσχεται στους χρήστες μακροχρόνια απασχόληση.

 

Link.png Site: Engadget