Αν και οι περισσότεροι το ανέμεναν, η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα πως το Devil May Cry 4 οδεύει προς το PC και μάλιστα με μια έκδοση που θα περιέχει πολλά νέα στοιχεία. Και φυσικά αυτό είναι κάτι λογικό, μιας και γνωρίζουμε πως η ανάπτυξη του τίτλου έγινε με βάση μια PC engine, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις κονσόλες.

 

Έτσι, ο Nero μαζί με τον Dante θα δώσουν τη μάχη τους στους προσωπικούς υπολογιστές μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το ευχάριστο είναι πως θα προηγηθεί κι ένα αρκετά ενδιαφέρον demo. Ο λόγος που καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή αυτή η ημιτελής έκδοση εντοπίζεται στο ότι θα περιλαμβάνει κι ένα σύστημα βαθμολόγησης για το πόσο ισχυρό είναι το μηχάνημα του καθενός και κατά πόσο θα μπορεί να απολαύσει την ολοκληρωμένη περιπέτεια σε όλο της το μεγαλείο.

 

Από εκεί και έπειτα, το DMC4 για το PC θα ξεχωρίζει σε επίπεδο γραφικών λόγω των υψηλότερων αναλύσεων, θα υποστηρίζει τόσο το DirectΧ 9 όσο και το 10, ενώ δύο νέα modes θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το πρώτο εξ αυτών θα ονομάζεται Legendary Dark Knight και θα παρουσιάζει περισσότερους αντιπάλους ταυτόχρονα στην οθόνη, αυξάνοντας παράλληλα και το επίπεδο δυσκολίας, ενώ το Turbo mode, όπως μαρτυρά και το όνομά του, θα ανεβάζει την ταχύτητα σε ιλιγγιώδη επίπεδα.

 

Source.png Πηγή: cosmo.gr