Ούτε τον Μάρτιο είναι γραφτό τελικά να δούμε την PC έκδοση του Grand Theft Auto V, με την Rockstar να προχωράει σήμερα σε νέα αναβολή της, αυτή τη φορά για τις 14 Απριλίου.

Αρχικά η κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιανουαρίου όμως δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, η Rockstar, ανακοίνωσε μια δίμηνη αναβολή εξαιτίας της ανάγκης βελτιώσεων στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

 

Αρκετά νωρίτερα πλέον, μαθαίνουμε ότι το GTA V για PC θα κάνει την εμφάνιση του στις 14 Απριλίου αντί τις 24 Μαρτίου όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και αυτό επειδή οι δημιουργοί του παιχνιδιού χρειάζονται «λίγο χρόνο ακόμη προκειμένου να εγγυηθούν ότι το παιχνίδι θα έχει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα».

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι η PC έκδοση θα διαθέτει τις ίδιες βελτιώσεις που έχουμε δει στην έκδοση για PS4 και Xbox One, συμπεριλαμβανομένου της προοπτικής πρώτου προσώπου αλλά και υποστήριξη 4K ανάλυσης και τριών οθονών. Πιο σύντομα πάντως και συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσουν τα Heists για το Grand Theft Online το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους gamers να συνεργαστούν προκειμένου να διαπράξουν δύσκολες ληστείες.

 

Link.png Site: RockStar Games