Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η Square - Enix για τους οπαδούς της και ειδικά για τους κατόχους φορητών συστημάτων, μιας και ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων τίτλων.

 

Ο πρώτος είναι το Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift και πρόκειται για ακόμα ένα strategy-RPG της γνωστής σειράς Tactics, η οποία -μετά το FFXII και το Revenant Wings- είναι η τελευταία περιπέτεια που λαμβάνει χώρα στην Ivalice.

 

Φυσικά, ο τίτλος ξεχώρισε στην ιαπωνική αγορά, ενώ η αντίστοιχη ευρωπαϊκή έκδοση θα κάνει χρήση και της οθόνης αφής -κάτι που δεν ίσχυε στο πρωτότυπο.

 

Η συγκεκριμένη δημιουργία θα είναι μια ακόμα δυνατή αποκλειστικότητα του DS στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Luso, ο οποίος θα ανακαλύψει ένα μυστηριώδες βιβλίο που θα τον μεταφέρει στην Ivalice και θα ενταχθεί στην ομάδα ενός άντρα ονόματι Cid.

 

Συνολικά, θα υπάρχουν περίπου 300 quests καθώς και η δυνατότητα για αμέτρητες ρυθμίσεις από την πλευρά του παίκτη.

 

Πέρα από το Final Fantasy Tactics A2 θα κυκλοφορήσει και το Arkanoid, το κλασικό παιχνίδι των 80s, μόνο που εδώ θα συνοδεύεται από ένα ιδιόμορφο χειριστήριο, με τη δράση, όμως, να παραμένει ίδια με το πρωτότυπο.

 

Τέλος, το Space Invaders Extreme θα δεχθεί και αυτό ένα ελαφρύ face lift και με την σειρά του θα διατεθεί για PSP και DS. Αναμενόμενα, το νέο SI θα υποστηρίζει και αναμετρήσεις μεταξύ πολλών παικτών μέσω Wi-Fi.

 

Και οι τρεις αυτοί τίτλοι είναι προγραμματισμένοι να κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

 

Source.png Πηγή: pathfinder.gr