Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Nvidia στα πλαίσια της έκθεσης Gamescon, μαζί με την Square Enix ανακοίνωσαν το Final Fantasy XV Windows Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 και όπως είναι κατανοητό είναι “φορτωμένο” με διάφορα χαρακτηριστικά και tweaks της Nvidia.

Οι Nvidia και Square Enix δεν ανακοίνωσαν αν στον τίτλο θα περιλαμβάνεται και νέο υλικό, ωστόσο το παιχνίδι πρόκειται να είναι πολύ ωραίο στα Windows, χάρη στην νέα γενιάς μηχανή γραφικών Luminous Engine της Square Enix σε συνδυασμό με τις πολλές βελτιώσεις Nvidia GeForce, στις οποίες περιλαμβάνονται τα Nvidia Flow, Hairworks, ShadowWorks, Turf Effects και VXAO (VoXel Ambient Occlusion) με αποτέλεσμα η φυσική των υγρών, της φωτιάς, των μαλλιών ή της γούνας, των σκιών ή τις βλάστησης να είναι ακόμα ρεαλιστικότερα.

 

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει επίσης τη τεχνολογία GeForce Experience καθώς και το χαρακτηριστικό Nvidia Ansel, ένα εργαλείο screen-capturing που επιτρέπει στον χρήστη να φωτογραφίζει in-game και να χρησιμοποιεί φίλτρα, HDR καθώς και να πραγματοποιεί λήψεις 360-degree VR εικόνων. Ο gamer επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Nvidia ShadowPlay Highlights, που του επιτρέπει να καταγράφει τα καλύτερα σημεία δράσης ενός gaming session.

 

Όπως αναφέραμε, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, αλλά οι δύο εταιρείες απέφυγαν να ανακοινώσουν κάτι πιο συγκεκριμένο. Ενδεχομένως το GDC (Game Developers Conference) της Nvidia που θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco τον Μάρτιο του 2018 να είναι ένα καλό χρονικό παράθυρο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Nvidia στην Gamescon, ο διευθυντής Hajime Tabata, είπε ότι το Fantasy XV Windows Edition θα είναι η υψηλότερης ποιότητας έκδοση του παιχνιδιού.

 

https://www.youtube.com/watch?v=h0o3fctwXw0

 

Link.png Site: Engadget