Το ότι το Grand Theft Auto V θα αποτελούσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία γι'αυτό αλλά τα νούμερα που ανακοίνωσε σήμερα η Rockstar είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Συνολικά η εταιρεία έχει διαθέσει στην αγορά 10 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού για τις κονσόλες νέας γενιάς, το Xbox One και το PlayStation 4, από την αρχή κυκλοφορίας του τον περασμένο Νοέμβριο, φέρνοντας στα ταμεία της Rockstar τεράστια κέρδη.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το 2013, το GTA V είχε κυκλοφορήσει πρώτα για το Xbox 360 και το PlayStation 3, σημειώνοντας πωλήσεις ρεκόρ για το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του ενώ θεωρείται και το πρώτο παιχνίδι το οποίο σημείωσε πωλήσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων γρηγορότερα από κάθε άλλο στην ιστορία. Συνολικά μέχρι σήμερα, το GTA V έχει διαθέσει στην αγορά περισσότερα από 45 εκατομμύρια αντίτυπα, με την έκδοση για προσωπικούς υπολογιστές να έρχεται στις 24 Μαρτίου ύστερα από μια μικρή αναβολή.

 

Αν και το επόμενο επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών της Rockstar είναι αρκετά μακρυά, εντούτοις η εταιρεία δε διστάζει να πει ότι «έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες γι' αυτό και τις οποίες εξετάζει».

 

Link.png Site: IGN