Το νέο "Call of Duty: Modern Warfare 3" έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη εκκίνηση παιχνιδιού και όχι μόνο σύμφωνα με την Activision, η οποία ανακοίνωσε ότι πούλησε 6.5 εκατομμύρια αντίτυπα του συγκεκριμένου τίτλου της μέσα σε μόλις 24 ώρες. Πρόκειται για περίπου $400 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, και τα νούμερα αυτά αφορούν μόνο πωλήσεις σε ΗΠΑ και στην Αγγλία.

 

Η έναρξη κυκλοφορίας του Modern Warfare 3 έσπασε το ρεκόρ καλύτερης έναρξης διαθεσιμότητας παιχνιδιoύ το οποίο κατείχε προηγούμενος τίτλος της σειρας, το “Call of Duty: Black Ops”. Η μεγάλη επιτυχία του τίτλου φαίνεται από το γεγονός ότι ο αμέσως προηγούμενος τίτλος με το ρεκόρ αυτό είναι ο “ Call of Duty: Modern Warfare 2”. Μία ακόμη “κατάκτηση” του Modern Warface 3, είναι ότι ανακοινώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός από gamers που ήταν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι με το Xbox Live, καθώς όλοι τους έπαιζαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

modern-warfare-3-728-75.jpg

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Actiovision Bobby Kotick, σε δηλώσεις του θεώρησε μεγάλη επιτυχία τις πωλήσεις του νέου τίτλου της εταιρείας, ειδικά μάλιστα όταν αυτός κυκλοφόρησε αρχικά σε μόνο 2 σημεία στον κόσμο. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η πωλήσεις των τίτλων Call of Duty έχουν ξεπεράσει το κινηματογραφικό box office του Star Wars αλλά και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Η ιστοσελίδα CVG έχει δώσει στο Modern Warfare 3 βαθμολογία 9 από 10.

 

Link.png Site: techradar.com