Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των αδειών, των μπάνιων του λαού. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι βέβαια που αποφασίζουν να λείψουν για λίγες μέρες ή και καθόλου, έχοντας βολευτεί με τις κοντινές τους παραλίες, ακόμα κι αν έχουν εξασφαλίσει και μια και δυο βδομάδες μακριά απ’ το γραφείο.

Αυτές οι μέρες λοιπόν της απόλυτης σπαρίλας, είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσετε το παιχνίδι δράσης ανοιχτού κόσμου που τόσο καιρό θέλατε να αρχίσετε και τόσο καιρό αναβάλλατε, φοβούμενοι τον τεράστιο κόσμο του και τις ώρες που θα έπρεπε να αφιερώσετε σε αυτό!
Τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου (open world ή free roam) ξεχωρίζουν για τον χαοτικό τους χαρακτήρα. Το κόνσεπτ τους είναι σχετικά απλό: ο παίκτης, έχοντας έναν τεράστιο χάρτη στο έλεός του, παίρνει το πρώτο του quest/αποστολή, βλέπει την πλοκή για κάνα μισάωρο και εν συνεχεία ξεκινά την ανακάλυψη των καλουδιών που κρύβει το παιχνίδι, επιδιδόμενος σε ένα μπαράζ ολοκλήρωσης δευτερευουσών αποστολών, συλλογής collectibles, grinding, levelling, farming κλπ –ε, και κάποια στιγμή θυμάται να σώσει και τον κόσμο ή ό,τι άλλο του ‘χουν πει να κάνει τέλος πάντων.

 

Ένα τέτοιο παιχνίδι έχει το θετικό πως κρατά πολύ. Κι όταν λέμε πολύ, εννοούμε ΠΟΛΥ! Οι δημιουργοί είθισται να γεμίζουν τους –ανοιχτούς- κόσμους με όσο το δυνατόν περισσότερα ενδιαφέροντα “εξτραδάκια”, προκειμένου ο παίκτης να συνεχίζει να εξερευνά και να ψάχνει τον χάρτη σπιθαμή προς σπιθαμή. Από την άλλη, το μεγαλύτερο “όπλο” των παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου μπορεί άνετα να μετατραπεί και στο σημαντικότερο μειονέκτημά τους, αυτό που δύναται να αποτρέψει κάποιον από την αγορά τους, καθώς δεν έχουν όλοι τις δεκάδες ώρες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου παιχνιδιού –δεν είναι και λίγοι άλλωστε εκείνοι που προτιμούν τίτλους με αρχή, μέση και τέλος.
Με τον Δεκαπενταύγουστο να μας χτυπά την πόρτα όμως, όλες αυτές οι φοβίες πάνε περίπατο αφού όρεξη και χρόνος και λεφτά υπάρχουν. Επιλέξτε το open world παιχνίδι που ταιριάζει στο γούστο σας και αφεθείτε στον κόσμο του! Οι προτάσεις μας ακολουθούν.

 

 

Grand Theft Auto V

 

Στο άκουσμα του όρου “open world”, κακά τα ψέματα, το μυαλό όλων μας πάει μεμιάς στα Grand Theft Auto. Η σειρά της Rockstar με τις εκατοντάδες εκατομμύρια πωλήσεις, τα αμέτρητα βραβεία, την τεράστια προβολή στα media και βέβαια το φανατικό κοινό, αποτελεί μια all-time classic επιλογή. Φυσικά και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, Grand Theft Auto V, αποτελεί και το καλύτερο που έχουμε δει, ωστόσο αν το έχετε ήδη παίξει, μπορείτε να δοκιμάσετε το αμέσως προηγούμενο: τίτλος του 2008, το Grand Theft Auto IV είναι αρκούντως τεράστιο για να σας κρατήσει συντροφιά το υπόλοιπο του Αυγούστου, ενώ ακόμα κι αν ξεμπερδέψετε νωρίς με δαύτο, υπάρχουν τα δύο του expansions, The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony.

 

Red Dead Redemption

 

Παραμένουμε στα λημέρια της Rockstar, αυτή τη φορά για να ταξιδέψουμε μαζί της στην Άγρια Δύση χάρη στο Red Dead Redemption, ένα απίστευτο από κάθε άποψη παιχνίδι που μάλιστα πραγματεύεται και μια εποχή που το gaming έχει περιφρονήσει. Με δυνατό σενάριο, καθώς ακολουθεί έναν πρώην κακοποιό που εξαναγκάζεται από την κυβέρνηση να κυνηγήσει τους παλιούς συνεργούς του, εξελίσσεται στις δυτικές ΗΠΑ και το Μεξικό περιλαμβάνοντας όλα όσα θα περίμενε κανείς: πιστολίδι, αλογάκια, σερίφηδες, σαλούν, πόκερ και άλλα τέτοια γραφικά. Ο κόσμος του είναι τεράστιος και η ποικιλία των αποστολών μεγάλη, με τις επιλογές του παίκτη να παίζουν τον ρόλο τους και τα συνεχόμενα “random events” που συναντά στο διάβα του να μην τον αφήνουν να κάτσει σε χλωρό κλαρί.

 

Assassin’s Creed IV: Black Flag

 

Το άσμα μιλούσε για ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο, με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές όμως μόνο τέτοιο δεν είναι το Jackdaw, το πλοίο του Edward Kenway, πρωταγωνιστή του Assassin’s Creed IV: Black Flag, του κατά γενική ομολογία καλύτερου Assassin’s Creed που μας έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Ubisoft. Στη χρυσή εποχή των πειρατών, οργώνετε με το παπόρι σας τη θάλασσα της Καραϊβικής του 18ου αιώνα, κυνηγώντας Templars και επιδιδόμενοι σε κάθε λογής πειρατικές δραστηριότητες. Το εντυπωσιακό με το Black Flag είναι πως η εξερεύνηση του τεράστιου κόσμου του, γίνεται τόσο με το πλοίο, όσο και με τα πόδια, διεισδύοντας στα ενδότερα των περιοχών που ανακαλύπτετε. Προσθέστε τα υποθαλάσσια ναυάγια, το κυνήγι φαλαινών, τις ναυμαχίες και τους τυφώνες και έχετε το πλήρες πακέτο!

 

 

Just Cause 3

 

Αν έχετε παίξει κάποια στιγμή στη ζωή σας το Just Cause 2, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο διάδοχός του δεν έχει να σας προσφέρει και κάτι το συγκλονιστικό. Πιστή στο δόγμα ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, η Avalanche Studios μας προσέφερε με το Just Cause 3 μια εμπειρία αντάξια του ονόματος της σειράς. Η δράση μεταφέρεται στη Μεσόγειο όπου ο πρωταγωνιστής παλεύει να απελευθερώσει την πατρίδα του από το δικτατορικό καθεστώς ενός… εχμμ… κακού δικτάτορα. Έχουμε να κάνουμε με έναν τεράστιο χάρτη τον οποίο θα εξερευνήσετε με κάθε πιθανό τρόπο, καταστροφή προπαγανδιστικού υλικού, εντυπωσιακές εκρήξεις και βέβαια ατελείωτες μάχες όπως άλλωστε και οδήγηση κάθε λογής οχήματος, από αυτοκίνητο και τζετ-σκι μέχρι πλοίο και αεροπλάνο!

 

Far Cry 4

 

Δεν θα μπορούσαμε να μη σας προτείνουμε το τελευταίο πραγματικό Far Cry που κυκλοφόρησε ποτέ η Ubisoft –εκλαμβάνουμε το Primal σαν ένα αποτυχημένο σε γενικές γραμμές πείραμα. Το Far Cry 4 παίρνει τη δράση του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς και τα πάσης φύσεως “εξτραδάκια” του Far Cry 3 και δημιουργεί ένα πακέτο έτοιμο να εκραγεί! Ο χάρτης του είναι μεγάλος παρουσιάζοντας εντυπωσιακή ποικιλία ως προς τα περιβάλλοντα, είναι γεμάτος από λογής-λογής προκλήσεις που περιστρέφονται γύρω από την αποδυνάμωση των εχθρών σας και βέβαια σας προσφέρει άπειρες ευκαιρίες να ξεφορτωθείτε τους τελευταίους με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο! Δώστε προσοχή στις εκρήξεις και τις φωτιές: θα πάθετε πλάκα.

 

The Witcher 3: Wild Hunt

 

Ενδεχομένως να υπάρχουν ορισμένες ενστάσεις για την παρουσία του τελευταίου –πληρέστερου και καλύτερου- τίτλου της σειράς Witcher της CD Projekt RED στη λίστα, με το σκεπτικό ότι μιλάμε για RPG, ένα είδος που αν μη τι άλλο ανέκαθεν ξεχώριζε για την ελευθερία κινήσεων που προσέφερε στους παίκτες. Ας είναι. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πληρέστερα παιχνίδια των τελευταίων ετών και παράλληλα μία κυκλοφορία που είναι αμαρτία να μη δει κάποιος, απλά επειδή “δεν παίζει RPG”. Ο κόσμος του είναι υπέροχος, οι ερμηνείες καταπληκτικές, τα όσα θα έχετε να κάνετε ξεπερνούν και τα πιο τρελά σας όνειρα. Τα πάντα μοιάζουν βγαλμένα από ταινία φαντασίας και το ταξίδι του Geralt θα σας αποζημιώσει για κάθε λεπτό που θα του αφιερώσετε.

 

 

Dead Island

 

Με το

είχε προκαλέσει τον κακό χαμό. Εν τέλει αποδείχθηκε πως το παιχνίδι ουδεμία σχέση είχε με το κόνσεπτ και την προσέγγιση του ολιγόλεπτου βίντεο. Το Dead Island είναι ένα hack & slash παιχνίδι δράσης πρώτου προσώπου με τον παίκτη να προσπαθεί να επιζήσει σε ένα νησί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του οποίου, έχουν μετατραπεί σε ζόμπι! Το gameplay του καταντά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επαναλαμβανόμενο, τη στιγμή που οι λοιποί επιζώντες είναι τόσο άχρηστοι, που θα σκεφτείτε ουκ ολίγες φορές να τους ταΐσετε στα αδηφάγα ζόμπι, όμως ακόμα κι έτσι, το Dead Island είναι ένας τίτλος με έναν καλοσχεδιασμένο κόσμο για να εξερευνήσετε. Μια λάθος στροφή αρκεί για να πέσετε πάνω σε έναν “μπρατσωμένο” απέθαντο, ικανό να σας κάνει κομματάκια, τη στιγμή που τα διάφορα οχήματα, όσο generic κι αν είναι, θα κάνουν τη μετακίνησή σας ευκολότερη. Αράξτε κι απολαύστε το.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim

 

Κυκλοφόρησε το 2011. Ε, και; Τα γραφικά του παραμένουν εξαιρετικά ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, τη στιγμή που ο κόσμος του είναι απλά γιγαντιαίος. Στο Skyrim βέβαια, το action RPG της Bethesda, αυτό που μετρά δεν είναι τόσο το εμβαδόν, η επιφάνεια του κόσμου του, όσο το τι μπορείτε να κάνετε σε αυτόν. Δεν είναι υπερβολή αν κάποιος υποστηρίξει πως θα κλείσετε τριψήφιο αριθμό ωρών παίζοντας, χωρίς καν να αγγίξετε την κύρια πλοκή του. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε, τόσες τοποθεσίες για να εξερευνήσετε και τόσοι αντίπαλοι, για την εξολόθρευση των οποίων μονίμως θα χρειάζεστε ένα ακόμα level, που θα κάνουν το Skyrim μία από τις πιο “value for money” αγορές σας. Κι αν αντέχετε, ρίξτε μια ματιά σε Oblivion και Morrowind, τον… μπαμπά και τον παππού του αντίστοιχα!

 

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

 

Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πώς μία σειρά που από καταβολής της υιοθετούσε μία γραμμική προσέγγιση ως προς την πλοκή της, με τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορεί να αποκτήσει ανοιχτό κόσμο με το αποτέλεσμα μάλιστα, όχι απλά να μην ξενίζει αλλά να εντυπωσιάζει κιόλας! Φυσικά ο παίκτης έχει την ευκαιρία να προσπεράσει το όλο κομμάτι της εξερεύνησης (άτιμο ελικόπτερο!) αλλά πρακτικά έτσι έχει χάσει την ουσία του παιχνιδιού. Μιλώντας γι’ αυτό, η Α.Ι. είναι πιθανότατα η καλύτερη που έχουμε δει μέχρι στιγμής, με τους φρουρούς να συμπεριφέρονται πιο ρεαλιστικά από ποτέ, δίχως να ακολουθούν μοτίβα συμπεριφοράς και με απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις. Προσθέστε σε αυτό τους άπειρους τρόπους που έχετε για να τους εξολοθρεύσετε και μιλάμε για το μιλιτέρ παιχνίδι της δεκαετίας!

 

 

Borderlands 2

 

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Borderlands, εκτυλίσσεται στον πλανήτη της Pandora, σε ένα, κατά κάποιον τρόπο, μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό και μολονότι δεν είναι ακριβώς ανοιχτού κόσμου (έχει χαρακτηριστεί “semi-open world”), βρίσκει μια χαρά θέση στη λίστα μας. Ο πλανήτης, βλέπετε, είναι γεμάτος από εχθρούς που παλεύουν για την επιβίωσή τους μέσα σε έναν κατεστραμμένο κόσμο όπου επικρατεί ο νόμος του δυνατού, για να μη μιλήσουμε βέβαια για τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των δευτερευουσών αποστολών, το τυχαίο loot και βέβαια το gameplay που προωθεί όσο τίποτα το co-op. Γνήσιο sequel του πρώτου τίτλου της σειράς (συνδέονται και σεναριακά), το Borderlands 2 δίνει έμφαση στους χαρακτήρες του και το levelling τους.

 

Batman: Arkham Knight

 

Όταν κυκλοφορούσε το Arkham Asylum το 2009, ο σκοτεινός ιππότης αποκτούσε νέους φαν που, έχοντας εντυπωσιαστεί από τον τίτλο της Rocksteady, μετατρέπονταν σε “πιστούς στρατιώτες” του. Πού να ήξεραν πως μια εξαετία αργότερα, το ίδιο στούντιο, με τις ευλογίες της Warner Bros. θα τους προσέφερε τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ολόκληρο το Gotham και μάλιστα καβάλα στο Batmobile τους, με περισσότερα gadgets από ποτέ! Στο Batman: Arkham Knight, η πόλη του Arkham είναι διανθισμένη με πάσης φύσεως collectibles, κακοποιούς, μικρές αποστολές, γρίφους και βέβαια τους μεγάλους εχθρούς του Batman. Παίζοντας θα το δείτε να αλλάζει, προσφέροντάς σας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για εξερεύνηση και όχι μόνο, στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ψηφιακή εκδοχή του “νυχτερίδα” που είδαμε ποτέ.

 

Fallout 4

 

Θεωρητικά στη θέση του Fallout 4 θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς, όπως το Fallout 3 ή το Fallout: New Vegas. Θα προτιμήσουμε όμως το εντυπωσιακό και αρκούντως εθιστικό τέταρτο (όγδοο βασικά αλλά τέλος πάντων) επεισόδιο που εν αντιθέσει με τους προκατόχους του, μας έρχεται με την υπογραφή της Bethesda Game Studios. Η μετά-αποκαλυπτική Βοστώνη θα σας εξιτάρει με το βάθος της και τις απίστευτες κρυμμένες ευκαιρίες της, την ώρα που το βραβευμένο soundtrack θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία. Το παιχνίδι είναι κατά βάση RPG (110.000 γραμμές διαλόγων είναι αυτές…), προσφέροντας στον παίκτη απόλυτη ελευθερία κινήσεων, με το σύστημα crafting και τη δυνατότητα δημιουργίας βάσης να ξεχωρίζουν.

 

 

Saints Row IV

 

Μια ωδή στην αγνή και αμόλυντη καφρίλα, η επιτομή της σάτιρας και του κραξίματος κάθε τετριμμένου στερεότυπου στο gaming αλλά και τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα! Κάπως έτσι περιγράφονται με μία πρόταση τα Saints Row. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, στο Saints Row IV είστε ο αρχηγός μιας συμμορίας που θέλετε να μετατραπεί στη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του πλανήτη, εκλέγεστε πρόεδρος των ΗΠΑ, αποκτάτε υπερδυνάμεις και παράλληλα σώζετε και τον πλανήτη από εξωγήινους. Μιλάμε για ένα παιχνίδι-σκέτη παρωδία που δεν χάνει ευκαιρία να σατιρίζει τα πάντα, “πυροβολώντας” αδιακρίτως. Κατά τα άλλα είναι ένα συμπαθέστατο third-person open world action.

 

Minecraft

 

Σε όλα τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, ο κόσμος τους είναι μία μεγάλη επιφάνεια την οποία οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν επιζώντας. Σε όλα εκτός από ένα: το Minecraft. Εδώ, ο κόσμος δεν είναι παρά η βάση για να χτίσει πάνω της ο κάθε παίκτης έναν δικό του, ξεχωριστό πλανήτη! Το Minecraft ξεκίνησε από παιχνίδι για να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό πολιτισμικό φαινόμενο, ένα ενδιαφέρον στοιχείο της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. “Αν βαριέσαι το Minecraft, βαριέσαι την ίδια τη ζωή” είχε πει κάποτε ο Χέμινγκγουεϊ κάποιος και δεν θα τον αδικήσουμε. Περιηγηθείτε στα διάφορα modes του και αφήστε τον 8μπιτο κόσμο του να σας μαγέψει καθώς περιπλανιέστε πάνω του με μόνο όπλο τη δημιουργικότητά σας!

 

Middle-earth: Shadow of Mordor

 

Να κι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που δεν θεωρεί τον κόσμο του ως το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα! Το Middle-earth: Shadow of Mordor δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο από… σφάξιμο. Κι εκεί που η ωμή κατακρεούργηση ορκ χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον της, έρχονται οι προσωποποιημένες μονομαχίες με τους “αξιωματικούς” του Sauron, η ανέλιξή τους στην ιεραρχία και φυσικά η δυνατότητα του παίκτη να τους πάρει με το μέρος του! Οι βεντέτες με τους αρχηγούς που σας “περιποιήθηκαν” στο παρελθόν ή απλά έτρεξαν για να γλιτώσουν από το μένος σας, είναι το κάτι άλλο, δίνοντας στο παιχνίδι αυτό το “κάτι” που χρειάζεται για να σας κρατήσει δέσμιούς του ες αεί!

 

 

Tom Clancy’s The Division

 

Ακούστηκαν πολλά γι’ αυτό, άλλα καλά κι άλλα όχι και τόσο. Μη σας επηρεάζει τίποτα: το Division είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που θα απολαύσετε είτε παίζοντας μόνοι, είτε με παρέα. Προσφέρει τη ρεαλιστικότερη εκδοχή της Νέας Υόρκης, μιας Νέας Υόρκης άρρωστης, κατεστραμμένης, παγωμένης κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο παίκτης, μέλος μιας επίλεκτης ομάδας, καλείται να φέρει εις πέρας συγκεκριμένες αποστολές προκειμένου να συμβάλλει στη δημιουργία εμβολίου για τον μυστηριώδη ιό που θερίζει την πόλη και παράλληλα να σταματήσει τις ομάδες κακοποιών στοιχείων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τρομοκρατούν τους πολίτες –όσους έχουν επιζήσει. Το levelling θυμίζει MMO, οι αποστολές μπορεί να μην έχουν εξωφρενικό βάθος, ωστόσο η ατμόσφαιρα και μόνο αρκεί για να σας καθηλώσει.

 

Red Faction: Guerrilla

 

Ίσως σε ορισμένους να μη λέει κάτι, μιας που δεν είναι και ιδιαίτερα πρόσφατος τίτλος (του 2009 συγκεκριμένα), ωστόσο το Red Faction: Guerrilla (η τελευταία καλή κυκλοφορία της σειράς) πρόκειται για ένα αρτιότατο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου. Ελέγχετε τον Alec Mason ο οποίος προσχωρεί στις τάξεις της Red Faction προκειμένου να πλήξει την Earth Defense Force στον πλανήτη Άρη και να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους αποίκους του κόκκινου πλανήτη. Αυτό που μετρά στο παιχνίδι δεν είναι οι πιο-γραμμικές-πεθαίνεις αποστολές αλλά ο ίδιος ο κόσμος του που καταστρέφεται τόσο υπέροχα… Το ίδιο το στόρι του παιχνιδιού άλλωστε, απαιτεί από εσάς την κατεδάφιση κτηρίων και την ανατίναξη στρατηγικών στόχων της EDF μαζί με την αφαίρεση κάθε μορφής προπαγάνδας. Σκέτη απόλαυση.

 

Dead Rising 3

 

Ποιος είπε πως τα ζόμπι αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο του Dead Island στη λίστα; Τα Dead Rising μας προσφέρουν εδώ και χρόνια σταθερή, δοκιμασμένη hack & slash ψυχαγωγία με το τρίτο επεισόδιο της σειράς να συνεχίζει την… παράδοση. Στο Dead Rising 3 ο πρωταγωνιστής μας, Nick Ramos, ψάχνει για προμήθειες και επιζώντες, ολοκληρώνοντας αποστολές και πολεμώντας ζόμπι. Στον ελεύθερό του χρόνο συνδυάζει κάθε λογής αντικείμενο, δημιουργώντας απίθανα όπλα που του επιτρέπουν να ξεπαστρεύει απέθαντους, όχι απλά σε μεγαλύτερες ποσότητες αλλά και με στυλ! Στο Dead Rising 3 μάλιστα έχουν προστεθεί στην εξίσωση και οχήματα βοηθώντας το gameplay να ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

 

 

Mad Max

 

Μπορεί να μη βραβεύτηκε πέρυσι όμως αυτό ουδόλως μειώνει την αξία του. Το περιμέναμε νωρίτερα, άργησε αλλά εν τέλει εμφανίστηκε και είναι απολαυστικό. Ο λόγος για το Mad Max το οποίο βασίζεται στο σύμπαν της ομώνυμης σειράς και της ταινίας Mad Max: Fury Road που κατά σατανική σύμπτωση κυκλοφόρησε επίσης πέρυσι. Όταν παίρνετε το τιμόνι, το παιχνίδι θυμίζει Grand Theft Auto. Όταν πάλι κατεβαίνετε απ’ το όχημα για να αρχίσετε το ξύλο, είναι σαν να παίζετε Batman. Ο κόσμος του πάντως είναι μεγάλος (την ανάπτυξη έκανε η Avalanche Studios των Just Cause) και για να τον εξερευνήσετε θα χρειαστείτε μέρες –επίσης και πολλή βενζίνη. Αν σας άρεσε η ταινία και θα θέλατε να επεκτείνετε κάπως το όλο φίλινγκ, να η ευκαιρία.