Η Feral Interactive ανακοίνωσε ότι το F1 2017, το επίσημο παιχνίδι του παγκόσμιου πρωταθλήματος της FIA Formula 1 για το 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσει για Linux στις 2 Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι F1 2017 που ανέπτυξε και κυκλοφόρησε η εταιρεία Codemasters για υπολογιστές με Windows και κονσόλες, είναι ο πλέον συναρπαστικός τίτλος Formula 1 και είναι o πιο πρόσφατος που μεταφέρεται στο Linux από την Feral. Το F1 2017 προσφέρει στους gamers άνευ προηγουμένου πρόσβαση όχι μόνο στον ενθουσιασμό που φέρνει ο χειρισμός ενός μονοθέσιου της Formula 1 στις επίσημες πίστες, αλλά και σε όλα όσα συμβαίνουν εκτός πίστας και σχετίζονται με το πρωτάθλημα της Formula 1.
To δεκαετές Career Mode περιλαμβάνει προγράμματα πρακτικής που βοηθούν τους gamers να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, τομέα έρευνας και ανάπτυξης που παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην ανάπτυξη του μονοθεσίου τους ενώ επιπλέον τους δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνουν κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Μαζί με τα παραπάνω, ο gamer έχει την δυνατότητα να βρεθεί σε εκπληκτικές τοποθεσίες μαζί με τα μέλη της ομάδας του, και να ζήσει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία F1 που έφτασε ποτέ στο Linux, με όλους τους οδηγούς, τις ομάδες, τις πίστες και τα φετινά αυτοκίνητα. Το F1 2017 για Linux θα διατεθεί από το Feral Store και από το Steam με τιμή €54,99.

 

 

Link.png Site: TechPowerUp