Μόλις εκδόθηκε σε κοινό δελτίο Τύπου με την LucasArts η ανακοίνωση όχι ενός αλλά 2 νέων Monkey Island projects: το Tales of Monkey Island, μία νέα σειρά 5 επεισοδίων από την Telltale, και το The Secret of Monkey Island: Special Edition, μια ενισχυμένη επανέκδοση του παιχνιδιού που ξεκίνησαν όλα.

 

Πρώτο θα κυκλοφορήσει από την Telltale το Tales of Monkey Island, μία σειρά 5 μηνιαίων επεισοδίων, ξεκινώντας την πρεμιέρα του πρώτου στις 7 Ιουλίου, για PC και WiiWare, το οποίο στέλνει τον Guybrush σε μια νέα περιπέτεια στις επτά θαλασσες. Η ομάδα μας περιλαμβάνει άτομα που εργάστηκαν για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού μετά από ένα πραγματικά μεγάλο ταξίδι. Ρίξτε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα Tales of Monkey Island για ένα trailer, screenshots, λεπτομέρειες για την ιστορία και απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις.

 

Έπειτα, η LucasArts θα κυκλοφορήσει το The Secret of Monkey Island σε μία άνευ προηγουμένου εμπειρία, σε μια ενισχυμένη Special Edition έκδοση που περιλαμβάνει HD γραφικά, full voice acting, ένα νέο hint σύστημα, ενισχυμένο soundtrack, για Xbox LIVE® Arcade, Xbox 360® video game and entertainment system από τη Microsoft, και για PC. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Secret of Monkey Island: Special Edition για μία πλήρη σκοπιά.

 

Και τα δύο παιχνίδια θα φανερωθούν στον Τύπο αυτή την εβδομάδα στην Ε3. Μέχρι τότε, ξοδέψτε λίγο από το χρόνο σας στην ιστοσελίδα Tales of Monkey Island, όπου έχουμε δημοσιεύσει ένα trailer, screenshots, concept art, και ένα σωρό πληροφορίες για το παιχνίδι και την ομάδα πίσω από αυτό.

 

Source.png Πηγή: telltalegames.com

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου

Link.png Site: Tales of Monkey Island

Link.png Site: Secret of Monkey Island: Special Edition

Video Video: