Λίγο πριν ανακοινώσει το Apple Watch Series 2, η Apple έκανε γνωστό ότι το ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι Pokémon Go, έρχεται στο wearable της Apple.

Τώρα, όσοι έχουν Apple Watch ή το Apple Watch Series 2 θα είναι σε θέση να ανιχνεύουν βήματα, να παρακολουθούν αυγά να εκκολάπτονται και να συλλέγουν αντικείμενα από Pokéstops απευθείας από τον καρπό τους.

 

Το app επίσης θα ειδοποιεί τον κάτοχο του Apple Watch μόλις βρεθεί κάποιο τερατάκι στο διάβα του ωστόσο θα χρειαστεί να βγάλει το iPhone από την τσέπη τους για να το... πιάσει. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι με το Pokémon Go for Apple Watch, ο χρήστης μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα εκτός από το να πιάνει... Pokémon.

 

gallery_286955_3312_37710.jpg

 

Αυτό πάντως δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτούμε ότι πρόσφατα η Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο wearable, το Pokémon Go Plus που έχει κόστος περίπου $34,99 και είναι η μοναδική συσκευή του είδους που επιτρέπει σε κάποιον να πιάσει Pokémon χωρίς το κινητό του. Αν λοιπόν το Apple Watch είχε αυτή την δυνατότητα, τότε ενδεχομένως θα έκοβε πωλήσεις από το wearable της Nintendo.

 

gallery_286955_3312_31253.jpg