Μετά την αναπάντεχη εμφάνιση του Crysis Remastered στην επίσημη ιστοσελίδα της Crytek, ο developer του παιχνιδιού έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο, που όπως μαρτυρά και η ονομασία του αποτελεί την remastered έκδοση του κλασικού τίτλου (2007) με ανανεωμένα γραφικά κ.ά.

Ο τίτλος θα λανσαριστεί το καλοκαίρι για PC, Xbox One, PlayStation 4 και Switch και θα βασίζεται στην single-player campaign του πασίγνωστου first person sci-fi shooter και όπως αναφέραμε θα διαθέτει ανανεωμένα γραφικά και διάφορες βελτιστοποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Crysis Remastered που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Saber Interactive, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το World War Z, θα περιλαμβάνει «υψηλής ποιότητας υφές, βελτιωμένα σχεδιασμό/ art, υψηλής ευκρίνειας υφές, temporal anti-aliasing, SSFA, SVOGI, τελευταίας γενιάς depth fields, νέες ρυθμίσεις φωτισμού και motion blur καθώς και parallax occlusion mapping». Όπου επίσης είναι δυνατόν, θα εφαρμοστούν particle effects ενώ επίσης γίνεται λόγος από την εταιρεία για volumetric fog, shafts of light, ray tracing και screen space reflections.

Δυστυχώς, στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν βλέπουμε τίποτα από τα παραπάνω, ωστόσο σύντομα λογικά θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το βελτιωμένο θρυλικό (και εξαιρετικά απαιτητικό στην εποχή του) παιχνίδι. Άραγε μαζί με το παιχνίδι, θα αναβιώσει και το γνωστό meme «But Can It Run Crysis?» (τουλάχιστον στην έκδοση για PC); 

Eurogamer

  • Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1