Ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στην παρουσίαση της Microsoft στην Ε3 2019 είναι χωρίς αμφιβολία το Cyberpunk 2077 με το οποίο μάλιστα η εταιρεία είχε κλείσει την περσινή της παρουσίαση.

Ένα χρόνο μετά, μαθαίνουμε περισσότερα για το παιχνίδι μέσα από το νέο trailer που δε διακρίνεται για το gameplay, ενώ μαθαίνουμε ότι αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Το στοιχείο που προκάλεσε τις περισσότερες εντυπώσεις πάντως ήταν η παρουσία του ηθοποιού Keanu Reeves στο παιχνίδι στο ρόλο του Mr Fusion, με το δημοφιλή ηθοποιό να βρίσκεται και στη σκηνή συναντώντας τις επευφημίες του κοινού που είχε κατακλύσει το Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες. 

Έχοντας ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού από το 2013, η CD Projekt Red έχει δημιουργήσει όπως όλα δείχνουν ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που θα ξεχωρίζει για την αισθητική του η οποία είναι εμπνευσμένη από το Blade Runner, αλλά και έναν κόσμο που δεν θα εκτείνεται μόνο οριζοντίως αλλά και καθέτως, διαθέτοντας πρωτόγνωρο ύψος και ακόμα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα.

 

  • Like 11