Το Death Stranding, το τελευταίο δημιούργημα του Hideo Kojima θα διατεθεί μέσω του Steam και του Epic Games Store στις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις εταιρείες Kojima Productions και 505 Games, η έκδοση «PC» του γνωστού τίτλου θα περιλαμβάνει ένα νέο «photo mode» καθώς και υποστήριξη για υψηλότερα frame rates και ultrawide οθόνες.

Αυτό ωστόσο που εξάπτει τη φαντασία και που είναι αναμφισβήτητα το πιο ενδιαφέρον από όσα ανακοινώθηκαν για την έκδοση του τίτλου για υπολογιστές, είναι ότι θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από το γνωστό first-person shooter της Valve, Half-Life. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποια μορφή θα έχει το περιεχόμενο, ωστόσο φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Sam Bridges μπορεί να χρησιμοποιεί ένα εξωγήινο… Headcrab ως αξεσουάρ.

Ενδεχομένως επίσης να δούμε και κάποια σχέση με το επερχόμενο Half-Life: Alyx. Από την ώρα που έχει αναμιχθεί στο εγχείρημα ο Hideo Kojima, οι πιθανότητες να υπάρχουν cross-franchise Easter eggs είναι αναρίθμητες.

Αν και γνωρίζαμε ότι το Death Stranding θα «κυκλοφορούσε» την περίοδο του καλοκαιριού, το σύντομο διάστημα που πέρασε ως «αποκλειστικός τίτλος» για το PlayStation 4 παραμένει έκπληξη. Εξάλλου κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο για την παιχνιδοκονσόλα της Sony.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα Steam και Epic Games Store έναντι €59,99.

Engadget

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1