Σύντομα θα κυκλοφορήσει το Devil May Cry 5 και όπως μαθαίνουμε θα υπάρξει και μία εξαιρετικά σπάνια –και εκπληκτικά ακριβή- περιορισμένη έκδοση του παιχνιδιού.

 

Η Ultra Limited Edition του Devil May Cry 5 που θα την βρείτε στην ιστοσελίδα e-capcom.com περιλαμβάνει το παιχνίδι, «interchangeable box art» καθώς και ένα δερμάτινο τζάκετ σε φυσικό μέγεθος. Υπάρχουν τρεις επιλογές για όσους θέλουν να αποκτήσουν την πανάκριβη αυτή έκδοση του παιχνιδιού.

Η έκδοση με το δερμάτινο του χαρακτήρα V στοιχίζει 600 χιλιάδες γιεν ή αλλιώς $5317, η έκδοση με το τζάκετ του Nero στοιχίζει 750 χιλιάδες γιεν ή $6646 και τέλος η έκδοση με το δερμάτινο τζάκετ του Dante στοιχίζει 900 χιλιάδες γιεν ή $7975. Να αναφέρουμε ότι το «V» τζάκετ δεν διαθέτει μανίκια (sleeveless).

devil-may-cry-5-ultra-limited-edition-1.jpg.bbf18836a4416f7d71034d84973eed5f.jpg

Όλα τα δερμάτινα τζάκετ είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια (το τζάκετ του Nero μπορεί να διαθέτει «κατεστραμμένο» μανίκι επίσης αν το προτιμάτε). Αν πάντως δεν επιθυμείτε να ξοδέψετε κάποιο από τα παραπάνω υπέρογκα ποσά, μπορείτε να επιλέξετε το bundle «Classic Work Shirt» που στοιχίζει 11852 γιεν ή περίπου $105.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Capcom κυκλοφορεί τέτοια "bundles". Το 2012, με την κυκλοφορία του Resident Evil 6 ανακοίνωσε μία έκδοση με το τζάκετ του Leon Kennedy. Σε άλλα νέα που αφορούν στο παιχνίδι, και πιο συγκεκριμένα στην «Deluxe Edition» περιλαμβάνεται το Mega Buster από το Mega Man.

Engadget

 

  • Confused 2