Το επόμενο παιχνίδια της σειράς Doom, θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4, Nintendo Switch αλλά και στην πλατφόρμα Google Stadia στις 22 Νοεμβρίου φέτος. Αυτό ανακοίνωσε η Bethesda πρόσφατα στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στα πλαίσια της φετινής έκθεσης E3.

O gamer για ακόμη μία φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει ορδές δαιμονικών πλασμάτων, χρησιμοποιώντας μία σειρά από όπλα, ωστόσο αυτή τη φορά, λέει η Bethesda, η διαχείριση πόρων θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιβίωση του στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, αν ο gamer σκοτώσει τον εχθρό αφού πρώτα του έχει βάλει φωτιά με το Equipment Launcher που έχει στον ώμο του αποκτάει «armor» ενώ σε άλλη περίπτωση, αν «τελειώσει» τον εχθρό με Glory Kill απολαμβάνει «health restoration» ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει το Chainsaw για να σκοτώσει τον εχθρό θα αποκτήσει επιπλέον πυρομαχικά.

Ο gamer επίσης θα έρθει αντιμέτωπος με ισχυρούς δαίμονες που έχουν «destructible» μέλη σώματος, οπότε αν ο χρήστης χτυπήσει το σωστό μέλος, η πλάστιγγα μπορεί να γείρει προς το μέρος του. Εκτός από το single-player mode, το Doom Eternal θα διαθέτει και multiplayer mode που ονομάζεται Battlemode.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την διάθεση της Deluxe Edition του παιχνιδιού, που έρχεται με ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, με το Demonic Slayer Skin, το Classic Weapons Sound Pack καθώς και με Year One Pass που περιλαμβάνει τα δύο πρώτα single-player DLC expansions. Όσοι προ-παραγγείλουν επίσης τον τίτλο θα λάβουν το Rip and Tear Pack που έρχεται με ένα combat shotgun skin και το Revenant skin και θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Doom Eternal Master Level: Cultist Base Ed. 1.

1159160183_DoomEternalDeluxeedition.jpg.1de70a97fd8807360459a1c05ce17f24.jpg

  • Like 4