Η μεγάλη ετήσια έκθεση E3 (Electronic Entertainment Expo) ανοίγει τις πύλες της στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και αναμένεται να γίνουν μεγάλες και σημαντικές ανακοινώσεις από πολλές εταιρείες από τον χώρο της τεχνολογίας και του gaming, όπως από τις Microsoft (Xbox), Nintendo, Bethesda, Ubisoft, Square Enix, AMD κ.ά.

Τα καλά νέα, για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στην έκθεση, είναι ότι πολλά keynotes θα μεταδοθούν ζωντανά (live streaming), οπότε μπορείτε και να τα δείτε online. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο, 8 Ιουνίου

EA Play (19:15)

Η εκδήλωση EA Play θα είναι ολοήμερη, και περιλαμβάνει ορισμένα σημαντικά γεγονότα. Οι φίλοι του franchise του Star Wars, θα μάθουν περισσότερα για το Star Wars Jedi: Fallen Order στις 19:30 το βράδυ και μισή ώρα αργότερα θα μάθουν νέες πληροφορίες για το Apex Legends. Η γνωστή εταιρεία επίσης θα έχει να μοιραστεί νέα και πληροφορίες για τα Battlefield V, EA Sports FIFA and Madden NFL και The Sims 4 στο κανάλι της στο YouTube και στο Twitch .

Κυριακή 9 Ιουνίου

Bethesda (03:30)

Την ίδια ημέρα, η Bethesda θα δώσει στους φίλους της περισσότερες πληροφορίες για το Doom Eternal ενώ ελπίζουμε να μοιραστεί μαζί μας και κάποια νέα για τα Elder Scrolls VI ή Starfield αν και πρόσφατα, ο executive producer της εταιρείας Todd Howard είπε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να δείξει κάτι ολοκαίνουριο στην έκθεση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τo keynote της Bethesda στα Twitch, YouTube, Twitter, Mixer και Facebook .

Xbox (23:00)

Ο επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, Phil Spencer έχει ήδη κάνει λόγο για την παρουσίαση τουλάχιστον 14 τίτλων από τα Xbox Game Studios, στα οποία αναμένεται να περιλαμβάνονται παιχνίδια όπως τα Halo Infinite, Gears of War 5, Cyberpunk 2077 ή ακόμα και νέο Fable. Επίσης περιμένουμε να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία streaming της Microsoft με την κωδική, για την ώρα, ονομασία Project xCloud και ενδεχομένως και κάποιες πληροφορίες για το νέας γενιάς hardware. Ενδεχομένως επίσης να μάθουμε και πληροφορίες για την συνεργασία της εταιρείας με τον George R.R. Martin του Game of Thrones. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση του Xbox στο YouTube, στο Twitch, και στο Mixer .

e3-2018-esa-1.jpg.8b583ec723710e84b4060dcb6ec91bc0.jpg

Δευτέρα 10 Ιουνίου

PC Gaming Show (20:00)

Στο PC Gaming Show φέτος θα έχουμε έναν νέο τίτλο από την Rebellion, ενώ πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις από αρκετούς developers, μεταξύ των οποίων θα είναι οι Annapurna Interactive, Chucklefish, Epic Games, Raw Fury, Paradox Entertainment και Perfect World Entertainment. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το PC Gaming Show στο Twitch, στο YouTube, και στο Mixer .

Ubisoft (23:00)

H Ubisoft μεταξύ άλλων θα ανακοινώσει το Watch Dogs Legion ενώ ενδεχομένως θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Beyond Good and Evil 2, αλλά οι πιθανότητες να ακούσουμε νέα για κάποιο Assassin’s Creed είναι μηδαμινές, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για το Skull and Bones που θα καθυστερήσει μέχρι τα μέσα του 2020. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το keynote της Ubisoft στο Twitch και στο YouTube .

Square Enix (04:00)

Η Square Enix αναμένεται επιτέλους να παρουσιάσει τον επερχόμενο τίτλο της Avengers που σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει τόσο single-play όσο και four-player co-op modes. Επίσης αναμένεται να αποκαλύψει το remake του Final Fantasy VII. Την παρουσίαση της Square Enix μπορείτε να παρακολουθήσετε στα Twitch και YouTube .

Τρίτη 11 Ιουνίου

Nintendo (19:00)

Την Τρίτη, στις 11 Ιουνίου θα έχουμε την παρουσίαση της Nintendo, E3 Nintendo Direct. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τις προθέσεις της Nintendo, αλλά είναι πολύ πιθανό να μάθουμε πληροφορίες για νέους τίτλους στο Switch (ίσως για το νέο παιχνίδι Animal Crossing) και ενδεχομένως και κάποια games για την mobile πλατφόρμα. To E3 Nintendo Direct μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Twitch και στο YouTube .

  • Like 3