Τελικά, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την ανάμιξη του George R.R. Martin στο νέο επικό open-world παιχνίδι φαντασίας του δημιουργού του Dark Souls.

Να θυμίσουμε ότι ο George R.R. Martin είναι ο συγγραφέας της σειράς A Song of Ice and Fire που αποτελείται από τις νουβέλες A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast of Crows, A Dance with Dragons, The Winds of Winter, A Dream of Spring και Fire & Blood. Το κανάλι HBO απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς το 2007, και τέσσερα χρόνια μετά πρόβαλε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του Xbox στην έκθεση E3, προβλήθηκε το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού Elden Ring, τα γεγονότα στον οποίο εκτυλίσσονται σε ένα φανταστικό κόσμο που σχεδίασε ο δημιουργός του Dark Souls, Hidetaka Miyazaki μαζί με τον συγγραφέα George R.R. Martin. Στο trailer δεν αποκαλύπτονται και πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση του παιχνιδιού ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο… gameplay. Αυτό που μάθαμε πάντως ότι κάποιος κατέστρεψε ένα μαγικό δακτυλίδι πριν από πολλά χρόνια και ο κόσμος εισήλθε σε μία «σκοτεινή εποχή». Ο Hidetaka Miyazaki επίσης δήλωσε ότι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της From Software το Elden Ring είναι ένα «open world» παιχνίδι και πως θα υπάρχουν «μοναδικά και τρομακτικά» bosses για να αντιμετωπίσουν οι gamers.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, ωστόσο ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PS4 και PC.

 

  • Like 4