Πώς θα σας φαινόταν να ρίχνατε μια ματιά στα γραφεία της εταιρείας που ετοιμάζεται να μας προσφέρει το Cyberpunk 2077; Το Google Maps μας ταξιδεύει στη Βαρσοβία.

Google και CD Projekt δίνουν σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στα γραφεία της δεύτερης στη Βαρσοβία. Το… ταξίδι στην πρωτεύουσα της Πολωνίας γίνεται μέσω Google Maps με τον χρήστη να είναι σε θέση να πλοηγηθεί ακριβώς όπως θα έκανε σε οποιονδήποτε δρόμο μέσω Street View, με το ποντίκι ή/και το πληκτρολόγιο. Εννοείται ότι προσφέρεται πρόσβαση σε ένα περιορισμένο τμήμα του στούντιο -μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Μπορείτε να ζουμάρετε σε γραφεία, αίθουσες συναντήσεων και φυσικά να χαζέψετε τα διάφορα σπαθιά, τους πίνακες, τις φιγούρες, τις πανοπλίες και όλα τα λοιπά αντικείμενα πόθου που κοσμούν τους τοίχους του στούντιο. Η πλειοψηφία είναι εμπνευσμένη από τα Witcher και το Gwent (πρακτικά το ίδιο σύμπαν) ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν ο τοίχος με τα αφιερωμένα στους τίτλους της CD Projekt εξώφυλλα περιοδικών και τα βραβεία που έχει αποσπάσει η εταιρεία.

Υπενθυμίζουμε ότι η CD Projekt μας έχει προσφέρει στο παρελθόν τη σειρά The Witcher και το Gwent (card game που εμφανίστηκε στο The Witcher 3) ενώ ετοιμάζει το Cyberpunk 2077 το οποίο κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου.

  • Like 1
  • Thanks 1