Ο τίτλος που εμφανίστηκε ως αποκλειστικότητα του Xbox One, κυκλοφορεί από σήμερα και στη μοναδική πλατφόρμα που του είχε… ξεφύγει μέχρι τώρα.

Από το πουθενά το Cuphead είναι πλέον διαθέσιμο και για κατόχους PS4. Ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους τίτλους του 2017 και δημιούργημα του καναδικού Studio MHDR, το Cuphead μαγνήτισε το ενδιαφέρον από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση -σε εκείνη την E3 του 2014. Κάποιοι επέλεξαν να σταθούν στην ιδιαίτερη αισθητική του που παρέπεμπε σε κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ‘30, άλλοι πάλι υπογράμμισαν τον εξωφρενικό βαθμό δυσκολίας του, όμως σε κάθε περίπτωση το Cuphead βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει.

Αν και αρχικά διατέθηκε για Xbox One και υπολογιστές, πέρυσι έκανε την εμφάνισή του στο Switch για να έρθει τώρα και η ώρα του PS4. Μέχρι στιγμής ο τίτλος έχει ξεπεράσει τις 6 εκατ. πωλήσεις ενώ έχει ανακοινωθεί μέχρι και για το σύστημα ψυχαγωγίας των Tesla από τον ίδιο τον Elon Musk! Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες πήραμε και την πρώτη γεύση από τη βασισμένη στο Cuphead σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix με τους Tim Valentino και Frank Todaro να δανείζουν τις φωνές τους στους δύο πρωταγωνιστές.

 

  • Like 1
  • Confused 1