Οι aviation geek ανά τον κόσμο “σήκωσαν” ό,τι flight stick υπήρχε στο Amazon θέλοντας να απολαύσουν τον τίτλο της Microsoft.

Το Flight Simulator κυκλοφορεί στα PC εδώ και λίγες ημέρες και τα σχόλια για την ποιότητά του από κοινό και Τύπο είναι διθυραμβικά. Ο βαθμός ρεαλισμού του τίτλου είναι εκπληκτικός σε τέτοιο βαθμό που με ένα flight stick, η όλη εμπειρία μπορεί να… απογειωθεί. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε και μεγάλος αριθμός παικτών στις ΗΠΑ, αφού στην προσπάθειά του να παίξει όπως πρέπει το παιχνίδι, μπήκε στο Amazon και πήρε ό,τι καλύτερο βρήκε. Αποτέλεσμα; Τα best seller στην κατηγορία των flight stick να έχουν εξαντληθεί!

Yoke, stick, throttle, ακόμα και πεντάλ ή σετ οργάνων έχουν “κάνει φτερά”, με τα περισσότερα από αυτά να προσφέρονται ως μεταχειρισμένα ή είναι ξανά διαθέσιμα σε περίπου έναν μήνα από σήμερα. Επίσημα βέβαια δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της κυκλοφορίας του Flight Simulator και των ελλείψεων που παρατηρούνται, όμως η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται και πολλή φαντασία για να βγάλει κανείς συμπέρασμα.

Σημειώστε ότι σε περίπου έναν μήνα από σήμερα (2 Οκτωβρίου) κυκλοφορεί και το Star Wars: Squadrons, ένας ακόμα τίτλος που αν μη τι άλλο έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τις πωλήσεις στην εν λόγω κατηγορία αξεσουάρ.

 

  • Like 8
  • Confused 2