Ένας από τους πλέον ενδιαφέροντες τίτλους νέας γενιάς πέφτει θύμα των περιστάσεων με την κυκλοφορία του να πηγαίνει πλέον για τη νέα χρονιά.

Σημαντικό πλήγμα για το επερχόμενο PS5, καθώς η λίστα των τίτλων που θα το συνοδεύσουν κατά το λανσάρισμά του μειώθηκε κατά έναν. Ο λόγος για το Deathloop, το action adventure των Arkane Studios (δημιουργοί των Dishonored) και Bethesda το οποίο αντί για τη φετινή εορταστική περίοδο, όπως αναμενόταν, θα κυκλοφορήσει εν τέλει το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Σε μήνυμά του στο Twitter, το στούντιο επικαλέστηκε τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής και τις δυσκολίες της δουλειάς από το σπίτι:

Πήραμε την απόφαση να μεταθέσουμε την κυκλοφορία του Deathloop το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Η πρόθεσή μας για τον τίτλο είναι η δημιουργία ενός τίτλου αντάξιου της Arkane που θα σας μεταφέρει σε έναν πρωτόγνωρο, μοναδικό κόσμο. Παράλληλα, η υγεία και η ασφάλεια όλων των ανθρώπων της Arkane Lyon αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Έχοντας προσαρμοστεί πλέον στην εργασία από το σπίτι, αντιληφθήκαμε ότι μία τόσο λεπτομερής δουλειά, ικανή να προσφέρει εμπειρίες νέας γενιάς, απαιτεί περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι συνήθως.

Το Deathloop αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2021 σε PS5 και PC.